Hangi internet kampanyasını kullansam?

Kodla Büyü

ozdemirdemircan

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar evdeki internet tarifemin taahhütü doluyor. Yenilicem ama hangisini seçsem kararsız kaldım. Mevcut internetim Dsmart-net sizce turkcellin multimodem kampanyasına geçsem mi? hız olarak aynı verimi alabilir miyim? herikisinde de dsmart kampanyası var. turkceli yanımda taşıma avantajım var. ama hız nasıldır bilemiyorum kafam karışık. (Bu arada merkezi biryerde yaşıyorum 3G alt yapıı mevcut.) :|

şuan en uygunu Hiiç önermek istemesemde ttnet'in ilk 12 ay 39 TL sonraki 12 ay 59 TL olan fiber kampanyası..Malesef bugün bende başvurdum.TTnet sevmiyorum senii..

hocam turknet var bi ona bak 49 TL herşey dahil tek fiyat 16 mb kadar. www.turknet.com biraz müşteri hizm. ağır çalışıyor

TTnet kampanyam bitmişti. Sabit telefon da var. Gittim telekom iptal bölümüne. Bana teklifiniz nedir dedim. 24 ay sabit 39 tl ye 16 megabite kadar 50 gb kotalı internet aldım. Artı ev avantaj 100 tarifesini (sabit hat) 12 ay 20 TL den heryöne +500 dk vererek sabitlediler. Ha internet 2 ye düşüyo 10 a çıkıyo bi gariplik var. Telekomdan 12 mb kadar alırsınız dediler. Eve gelen eleman burası için 4 ideal dedi, 8 megabite kadar kullanırken 6,5 larla bağlanıyodum. Bu ara iyice düştü kotam doldu ondan sanırım. Ayın 1 inden sonra anlıycaz. Ama düşmeler çok oluyo tabi. Belkide bizim altyapıdandır...

Hocam TTnet ten uzak durmanı tavsiye ederim resmen dolandırıcılık yapıyorlar şuan boş yere 120 tl para vererek hattımı kapatabildim
Kurumsallığın K si yok televizyonda çıkıp 7 kilo 100 tl ye bal satanlar daha kurumsaldır bayilerin müşteri hizmetlerinden haberi yok genel müdürlüklerin bayilerden genel müdürlüklerde iş yapabilmek neredeyse imkansız iki saat sıra beklemen lazım ben yandım hocam internetsiz kalacağımı bilsem ttnete bulaşman
Tavsiyem uydunet varsa kesinlikle uydunet kullanın en azından hattı kapattırması çok basit hiç uğraşmıyorsunuz ttnet te hattımı kapatabilmek için 2 ay boş yere para verdim. Ben bir yıl kullandım şimdi güzel tarifeleride var tek dezavantajı her yerde yok.

BBNET
Geri