Hangi İllerde Zorunlu İki Hafta 4+4 Eğitim Semineri Var?

Kodla Büyü

mkankan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ben Siirt'teyim. Burada sınıfçılara ve anasınıf öğretmenlerine üç hafta, tüm branşçılara da iki hafta zorunlu 4+4+4 semineri var. başka illerde de varmı acaba? Anasınıfı ve sınıfçıları anladım da branşçılardan ne istiyorlar seminerlerde. Zaten dandik dandik konular. Dinle babam babam dinle 40 derece sıcakta. Okulumda olsam en azından kafam rahat olurdu.

İstanbul Pendik'te görev yapıyorum. Cuma günü bildirilen takvime göre okulöncesi ve sınıf öğretmenlerine dışarıda semiener var. Bazı günler ilçenin belirlediği salonda bazı günler de kendi okullarında katılacaklar. Branşçılara kendi okulu dışında ekstra seminer yok.

mutefli24' Alıntı:
İstanbul Pendik'te görev yapıyorum. Cuma günü bildirilen takvime göre okulöncesi ve sınıf öğretmenlerine dışarıda semiener var. Bazı günler ilçenin belirlediği salonda bazı günler de kendi okullarında katılacaklar. Branşçılara kendi okulu dışında ekstra seminer yok.

Bizde de durum buna benzer şekilde. branşçılara yönelik bir çalışma yok.

kayseri içinde branşlara bişey denilmedi. sadece sınıf öğretmenleri gidiyor.

Merkez Tüm Özel ve Resmi Okul/Kurum Müdürlüklerinin Dikkatine!

İlimiz Merkez İlçesinde 11-29 Haziran 2012 tarihleri arasında yapılacak olan Uzaktan Eğitim haricinde Sene Sonu Mesleki Çalışmalar kapsamında Bakanlığımızca yapılan programlar dahilinde 1. Grup, 2. Grup ve 3. Gruplarda yer alan Okullarımız ve Öğretmenleri kendi grubları içerisinde de (Bakanlığın Makam Onayın 3. maddesinde de belirtildiği üzere Uzaktan Eğitim Haricindeki Yüz Yüze Eğitimler kapsamında yapılacak Seminerlere tüm İlköğretim Okulu Sınıf ve Branş Öğretmenleri dahil edildiğinden) tekrar 4 (A,B,C,D) alt gruba bölünerek Yüz yüze yapılacak eğitimlere katılacaklardır. İl Yazısı, Makam Onayı, Okul Grup Dağılımı Alt Dağılım Çizelgesi ve Yüz Yüze Yapılacak Eğitimler ile Eğitim Merkezlerini gösterir program için tıklayınız.

Tüm Merkez Okul ve Öğretmenlerine tebliğ niteliğindedir.

bizim il bu şekilde bir görevlendirme yapmış. Ama bıranşçılar uzaktan eğitime katılmıyorlar. Sadece yüzyüze ve uygulama eğitimlerine katılıyorlar.

bizim burda ilk hafta anasınıfı ve sınıfçılara seminer var, branşçılar okulda kalıcak.. okulda 2 kişi kaldık şaka gibi, çok sıkıcı olucak :(

vanda okul okul farklı günlerde seminer var...ilk hafta birleştirilmiş sınfı olan köy okullarında çalışan sınıfçılar ve okul öncesi, 2. hafta diğer okullardaki sınıfçılar ve okul önceleri,3. hafta branşcılar da dahil tüm öğretmenler seminer alcak...

Bizimki iptal olmuş. :idea: Pazar günü haber veriyorlar ilginç. Ama güzel oldu. Sıcakta ne işimiz var seminerde. :++:

BBNET
Geri