halk egitim mudur yardimciligi mantiklimi

Kodla Büyü

kondansatör

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Iki yildir bt rehber değilim 30 saat dersim olduğu için ve cok yoruldugumu hissediyorum bazen ama yalan değil çocuklarida seviyorum.halk eğitimde can sıkılırmı mantiklimi kafam allak bullak tecrübesi olan paylasirsa sevinirim

hem de müdür yardımcısı olup akşam da kurs açan öğretmen arkadaş var 350 civarı ek gelir alacam dedi.Kursa yeni başladı yani

hocam bizim arkadaşı halk eğitime müdür yardımcısı yapmaya çalıştık. 7 - 8 yıldır kurumun her türlü kahrını çekmiştir. kadrosu halk eğitimde. eğitim yönetimi denetiminde de yl si var. bitti bitecek yani. tor - pilli nin biri vurdu yukarıdan gelecek şimdi bekliyoruz bakalım. kapış kapış kadrolardır. milletvekili sokulmuş araya, birde şube müdürü ile çocuk aynı ırktan :D çok tutarlar birbirlerini Allah ıslah etsin. neyse iyi çocuğa benziyor ama arkadaşın hakkı yendi. elbet çıkacak bir gün.

çok çalışmak istersen engel yoktur, boş durmak istersende engel yoktur. protokol ve çevre açısından iyi bir fırsat. bana göre değildir idarecilik. ben dersimi bitirir çeker giderim evime. :) hiç formatör öğretmen, rehber öğretmen gibi görevlendirmeler de istemedim öğretmenlik hayatımda. ol diyorum ama bunlarıda yazayım :mrgreen:

Aslında okulda derse girip hem de 10 saat lik kursda açılabilir ekonomik olarak aynı hesap. Okulda işin bittimi 3 de çıkmak, ya da hem de 2 saat fazla durup biraz da sorumluluk alıp 5 de çıkmak ve öğrenci sesinden ve 10 yıllık pc leri ayakta tutmaktan kurtulmak. Zor karar...

halk eğitim müdür yardımcımız 12 saat ders veriyordu, 6 saat maaş karşılığı 6 saat ek ders.

İşte yeni bir durum. bir başka arkadaş da derse girmek zorunlu değil diyordu. Girersek de ilk 6 sı normal okullardaki gibi mecburi maaş karşılığı yani? Sadece 6 girmek istersem ne olacak? 6 saatlik kurs mu var? ya da kurs açılmamışsa?

rock' Alıntı:
İşte yeni bir durum. bir başka arkadaş da derse girmek zorunlu değil diyordu. Girersek de ilk 6 sı normal okullardaki gibi mecburi maaş karşılığı yani? Sadece 6 girmek istersem ne olacak? 6 saatlik kurs mu var? ya da kurs açılmamışsa?
sanırım o da zorunlu değil diye birkaç ay girmedi. ama girdiğinde 6 saati maaş karşılığı oldu. yani hocam 6 saat girersen hepsi maaş karşılığı olur. ek dersin olmaz

Hocam HEM ler müd. yardımcılığı için iyidir. Öğrenci, veli derdin olmaz, para sıkıntısı yoktur. Müd. yardımcılığı özellikle ortaokullarda zordur.

BBNET
Geri