Halk Eğitim Kursu ve Sınavı Nasıl Oluyor???

Kodla Büyü

andariel

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulumuz velilerinin kendi çabaları sonucunda Halk Eğitim vasıtasıyla okulumuzda "160 Saatlik Bilgisayar Kullanım Kursu" açıldı, öğretmenliğini de ben yapacağım ama daha önce böyle bir kurs vermemiştim, bu yüzden bazı sorularım var...

Acaba her modül sonunda sınav yapacak mıyım? Yoksa tüm modülleri bitirince Genel Sınav mı yapacağım?
Ve bu sınavların kriterleri var mı? (En az sormam gereken soru adedi gibi)
Sertifika basımı için yapmam gereken başka ne var?
Halk eğitime hangi evrakları teslim edeceğim?
Bunların dışında önemli bilmem gereken önemli birşey var mı?

her modül sonunda sınav yapılıyor.
plan hazırlayıp onaylatın, ders defteri verirler plana göre doldurun.
forumda bolca soru mevcut ama kriter bilmiyorum
en son, planınızı, sınav notları çizelgesini ve devamsızlık durumunu verirsiniz.

Kursiyerler için modül modül devamsızlık hakkı var gibi. Yani bir modülde 4-5 saat derse gelmeyince o modül sınavına giremiyor diye biliyorum.

her modül için ayrı yapmasak olmaz mı genel bir test 40-50 soruluk ortaya karışık :D

s_kajmeran' Alıntı:
her modül sonunda sınav yapılıyor.
plan hazırlayıp onaylatın, ders defteri verirler plana göre doldurun.
forumda bolca soru mevcut ama kriter bilmiyorum
en son, planınızı, sınav notları çizelgesini ve devamsızlık durumunu verirsiniz.

Kursiyerler için modül modül devamsızlık hakkı var gibi. Yani bir modülde 4-5 saat derse gelmeyince o modül sınavına giremiyor diye biliyorum.

Hocam notu nasıl vereceğiz, tüm modül sınavlarının ortalamasını mı alacağız? Peki bir modülde devamsızlık yaptı yada sınava girmedi o zaman nasıl olacak?

BBNET
Geri