Halk eğitim kurs sorunu

Kodla Büyü

alyhoca

Aktif Üye
Resen küçük bir ilçedeki halk eğitim merkezine atandım kurs talebi pek olmuyormuş hangi akla hizmet norm açılıyor o halde ilçede 4 ortaokul var 2 si imam-hatipmis bilişim dersi de yok anladığım kadarıyla görevlendirecekleri merkezden uzak bir yer maaş karşılığı bile dolmaz her gün gidip gelmekte istemiyorum merkeze görevlendirme yapılabilir mi bu konuda tecrübeli olan varsa yardımcı olabilir mi

Maaş karşılığı dolup dolması önemli değil. Kurs olmadığı zaman kendi kurumunda maaş karşılığı kaç saat kaldıysa o kadar vakit geciriyorsun o kadar. Zorla ders olacak diye birşey yok. İstersen gorevlendirildigin okulda boş farklı dersler de alınabilir.

Arkadaşım sen haftalık 15 saatlik bir kurs aç okulda öğrencilere bile olur mesela 5. sınıflara kodlama gibi 15 saat dersin olursa Halk Eğitim Öğretmeni başka okula görevlendirilemez. Bende de durum aynı. Açıyorum 15 saat yerimde kalıyorum.

Arkadaşım sen haftalık 15 saatlik bir kurs aç okulda öğrencilere bile olur mesela 5. sınıflara kodlama gibi 15 saat dersin olursa Halk Eğitim Öğretmeni başka okula görevlendirilemez. Bende de durum aynı. Açıyorum 15 saat yerimde kalıyorum.
Merkeze 70 km uzakta ilçe hocam merkezden gidiş geliş yapacağım okuldan sonra açarsam saat geç olur saat 5 den sonra dönme ihtimalim yok merkeze

İl Milli Eğitim isterse seni görevlendirebilir Her yıl bir çok kişiyi farklı ilçelere görevlendiriyorlar (siyasi bir tanıdığın varsa daha kolay olur)

ilksms
Geri