Halk Eğitim Bilişim Öğretmeni İlçe Lise Zümresine Katılır mı?

Kodla Büyü

dijireis79

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar müdürüm mesaj atmış yarın Lise zümresine katıl diyor. Halk Eğitimde çalışan Bilişim Teknolojileri Öğretmeni ilçede yada ilde herhangi bir toplantıya katılıyor mu? Bilgisi olan var mı?

Yaygın eğitim kurumları arasında ayrı bir ilçe zümresi olması lazım sanırım. Bizim ilçede ortaokul ayrı, genel liseler ayrı, meslek liseleri ayrı gibi yapıyorlar.

Arkadaşlar ilçe yine yazı göndermiş bu sefer yazıda ilçe halk eğitim zümresi var her branş kendi başına ilçe zümresi mı yapacak daha önce bilgisi olan varsa yada yapan varsa yardımcı olabilir mi?

Eğitim kurumu zümresi için;

Ekli dosyalar

• resim_2025-01-31_210733408.webp
    resim_2025-01-31_210733408.webp
    12.3 KB · Görüntüleme: 62
İlçe zümresi için;

Ekli dosyalar

• resim_2025-01-31_210853674.webp
    resim_2025-01-31_210853674.webp
    18.2 KB · Görüntüleme: 62
Bu yıl bizde de herşey ayrı yapılıyor. Eskiden ilköğretim zümrelerine il ilçe neyse katiliyorduk. Bu yıl hem ayrı yapıyor il ilçe zümrelerini. Sene başında sorduk. Hem il müdürlüğü Diğer zümrelere katilmayacaksiniz dedi.

muğlada yaygın eğitim ayrı yapılıyor, zaten öyle yapılması lazım..örgün eğitimle alakamız yok

Yönergede bu konu geçmiyor sanırım özel olarak.
Halk eğitimler ilçede örgün eğitimde olanlarla zümre yapacak mı, yaparsa özel olarak ile neden gitsin? Yapmazsa ile gitmesi doğal tamam. Ama hem ilçede örgün eğitimle beraber çağır, hem de ile diğer halk eğitimlerle beraber il zümresin gönder.

Bu öğretmen ilçede zümre başkanı da seçilirse, çifte mağduriyet! Hem örgün eğitimi hem yaygın eğitimi ilde toplantısına katıl !

Antalya kepez ilçesinde 2 halk eğitim olduğu için iki kurumun zümre öğretmenleri toplantı yapıyor. ama bir branştan tek öğretmen varsa bazı branşlar öyle onlar ilçe zümresine katılmadan direk il zümresine katılıyor.

bizim ilçede halk eğitim bilişim öğretmeni ortaokul bölümü ile zümre yapıyor hatta kendisi zümre başkanı.

BBNET
Geri