aynen hocam bende senin gibi düşünüyorum hakem heyetinde de bir değişikli olmaz, olsa bile 0,5 i geçmezfahrican' Alıntı:Başbakan bile bütçe imkanları , mali disiplin dedi başından savdı. Hakem heyetinini, hükümetin önerisini 0,5 ya da 1 puan artırmak dışında bir şey yapacağına inanmıyorum.
)
2 bin 624).
:idea:eses' Alıntı:İŞTE ÜYELER VE MAAŞLARI
4 sendikacı dışındaki bürokrat ile öğretim üyelerin isimleri ve ilavesiz çıplak maaşları şöyle:
Recai Akyel: Sayıştay Başkanı (7 bin 478 TL)
İlhan Hatipoğlu:Genel Müdür (5 bin 678)
Erhan Usta: Müsteşar Yardımcısı (5 bin 678)
Cavit Dağdaş:Müsteşar Yardımcısı (5 bin 678)
Şaban Talaş:Başkan Yardımcısı (4 bin 813)
Prof. Sedat Murat: (3 bin 808)
Doç.Aydın Başbuğ2 bin 624).
ben iyimserim haa ek ödeme alamayacağız bu yıl ama iyi bir zam alacağız.çünkü her ne kadar hükümetin seçtiği akademisyen olsa da onlar da memur sonuçta.6-5 oranında zam olarak 6+6 gibi bekliyorum.çok mu iyimserim ne:idea:
Yalnız 8+8 bile yapsalar ek ödemesiz bir halta yaramıyor bu tükürdüğümün zammı. Resmen devletin üvey evladı konumuna sokulduk öğretmenler olarak.Teoride uygulamak zorunda. Ancak Hakem heyetinin de belirli bir limiti var sanırım.pegasus777' Alıntı:Dediki heyet mesala memura 8+8 zam ek ödeme 200 lira daha, hükümetin bunu yerine getirmemek gibi bir hakkı olacak mı? (zam konusunda biraz hayal gördüğümün farkındayım)