HAFTAYA TEFTİŞ GEÇİRİYORUM!!Bİ KAÇ SORU..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan spider23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

spider23

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar; haftaya teftiş geçiricem;meslek lisesindeyim sınav analizlerine bakılıyor mu??
Hiç bir sınavımın analizini yapmadım...Bir de maluım öğrencilerin seviyeleri belli bazı sınıflarda planın bir kaç hafta gerisinden geliyorum;olur da dersime gelirse mutlaka o gün o satte planda yeralan konuyu mu işlemeliyim??yoksa durumu izah edip kaldığım yerden mi dersimi işlemeliyim??

Önerileriniz bekliyorum bir de günlük plan örneği olanlar paylaşırsa çok sevinirim..Bir tane de kaynaştırma öğrencim var mesela temel elektronik-BTT-programlama temelleri derslerine giriyorum bu öğrencinin buna ne gibi bir BEP hazırlamalıyım???önerisi olanlar var mıdır??yada kaynaştırma öğrencisi için bu tarz bir planı olan arkadaş varsa inanın çok makbule geçecek..

hocam geldikten sonra sizden ne isteyeceklerini söylüyorlar. daha doğrusu okul idaresine söylüyorlar. siz onun hazırlığını yapıyorsunuz. sınav analizi, sınav kağıtları ve cevap anahtarları, yıllık planlar,günlük planlar hazır olsun. özellikle zümrelere dikkat edin. dersleri nelerden işliyorsunuz. elinizde kaynağınız olsun. bize müfettişler bi zümre örneği verdi. 55-60 sayfa. artık onu örnek alarak hazırlıyoruz. biz baya kasılmıştık. ama şükür iyi geçti.

alican44' Alıntı:
hocam geldikten sonra sizden ne isteyeceklerini söylüyorlar. daha doğrusu okul idaresine söylüyorlar. siz onun hazırlığını yapıyorsunuz. sınav analizi, sınav kağıtları ve cevap anahtarları, yıllık planlar,günlük planlar hazır olsun. özellikle zümrelere dikkat edin. dersleri nelerden işliyorsunuz. elinizde kaynağınız olsun. bize müfettişler bi zümre örneği verdi. 55-60 sayfa. artık onu örnek alarak hazırlıyoruz. biz baya kasılmıştık. ama şükür iyi geçti.
darısı başımıza hocam..ama 55-60 sayfalık zümre;şoka soktu beni ki biizm 2 dönem de ki zümre toplamımız 10 sayfayı ancak bulur..Birde mutlaka yıllık plana göre konuları mı anlatmalımıyım??? aksi halde muhtemelen eksi puan olacak mıdır?

spider23' Alıntı:
alican44' Alıntı:
darısı başımıza hocam..ama 55-60 sayfalık zümre;şoka soktu beni ki biizm 2 dönem de ki zümre toplamımız 10 sayfayı ancak bulur..Birde mutlaka yıllık plana göre konuları mı anlatmalımıyım??? aksi halde muhtemelen eksi puan olacak mıdır?
bizde dersi felan dinlemedi hocam. sınıfa geldi çocuklar çalışıyordu. baktı çıktı gitti. bişey demedi. alan şefinin odasına topladı bizi. herkesin evrakları hazır tabi. rastgele biriniz bana sınav sorularını getirin dedi. hazır olan bir arkadaş verdi hemen.

hocam şöyle yap. eğer plana göre yetişmediyse planın üzerine not al. şu sebeplerden dolayı bu konudayım diye. ama adamlar o kadar incelermi bilmem

BBNET
Geri