Arkadaşlar hacamat yaptırmayı düşünüyorum , daha önce yaptrıpta faydasını gören oldu mu? hem sünnet olduğu için hem de sağlık açısından bu ay ay iyi bir klinikte baş,sırt ve bacaklardan yaptırmayı düşünüyorum da :shock:
aynenbadi' Alıntı:Arkadaşlar hacamat yaptırmayı düşünüyorum , daha önce yaptrıpta faydasını gören oldu mu? hem sünnet olduğu için hem de sağlık açısından bu ay ay iyi bir klinikte baş,sırt ve bacaklardan yaptırmayı düşünüyorum da :shock:
aynenbadi' Alıntı:Arkadaşlar hacamat yaptırmayı düşünüyorum , daha önce yaptrıpta faydasını gören oldu mu? hem sünnet olduğu için hem de sağlık açısından bu ay ay iyi bir klinikte baş,sırt ve bacaklardan yaptırmayı düşünüyorum da :shock:
:?mnn' Alıntı:nerde ve ne kadara yaptırdınız hocam :shock:
Çocuğun erkek olması için tavsiye edilir demişsiniz ya hocam, ben başka bir noktaya değineceğim, peki kız olması için ne tavsiye edilir?mse' Alıntı:hacamat olmadım, ancak sağlık için vermedim, sünnet üzre hacamat yapan yoktur diye..
hadislerdeki tavsiye Kesinlikle Cumartesi ve Çarşamba günleri vücuttan kan akıtmayın. Özellikle ameliyet olcaklar dikkat etmeli.
hadis değil ancak dini kaynaktan;
Hicri ayların 15 'in sonra 29 una kadar verebilir erkek.
Çünkü kadının hem muayyen vakitleri vardır hem de 1-15ine kadar kadının vücut ve kanı hızlıdır. Vücut sıcaklığı artıp, bittikten sonra kadın yavaşlar.
Erkek ise 15-29arası hızlıdır. Farklı tarihlerde boşa şifa aramasın.
Hadislerde ise; hicri ayın 17sinde özellikle salıya getirmek biiznillah şifadır. çocuğun erkek olması için de tavsiye edilir. Neyse farklı mevzulara dalmayalım. Şifa bulursun inşallah. Şakaklardan kan aldırmak baş ağrısına bire bir. Yine şifa için 2 kürek arasından da alınabilir, bildiklerim bu kadar. Antepli köylerinde çocuğun sırtı kaşınmasın, dabaz olmasın diye sırttan jilet attıklarını, çok kez gördüm.
dogannx' Alıntı:Ben oldum kesinlikle tavsiye ederim. İnsanı çok rahatlatıyor. Fiyatı 100 TL civarı.
hocam kızılayda verdiğiniz kan atar damar ve toplar damar lar da akan kan, ama hacamat ta kılcal damarlarda ki pis kanı veriyorsunuz.delphe01' Alıntı:bende hacamat niyetiyle kızılaya düzenli kann veriyorum yılda 4 kez. hacamat merkezlerinin yaygın olmaması ve işin ehli kişi konusunda tereddüterim var.hacamatın orjinalı kafadadan enseden yaptırılanı diye biliyorum.üzerinizdeki büyüyü bile atıyormuşsunuz bu yolla.hadis okumuştum.
Hocam ben daha önce baş ve sırt bölgeme yaptırdım. Kendimi daha iyi hissediyordum o ara. Uyku problemim çözüldü. Bir de görenler yüzüne can gelmiş renk gelmiş gibi yorumlar yapıyordu. Bu tepkileri o ara sık aldım. Fiyat konusunda farklı uygulamalar var .aynenbadi' Alıntı:Arkadaşlar hacamat yaptırmayı düşünüyorum , daha önce yaptrıpta faydasını gören oldu mu? hem sünnet olduğu için hem de sağlık açısından bu ay ay iyi bir klinikte baş,sırt ve bacaklardan yaptırmayı düşünüyorum da :shock:
kalelibilişim' Alıntı:Kızılaya kan vermek de aynı faydayı sağlar mı?