Haber scripti siteye koyarken bozuluyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEMEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

MEMEK

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar bir haber script var ve onu okulun anasayfasına(anasayfada solda da sağda da menüler var orta sayfada okulun resmi var) okulun resmi yerine koymaya çalıştım.Ama normalde düzgün görünen ve solda resim sağda yazı olan scripti siteye koyarken resimde yazı da alt alta oluyor.Tablo denedim tabloda da aynı hata verdi.Bunu nasıl düzeltirim,Siteye nasıl yerleştiriim.fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

div kullanıyorsan
Kod:
style="float:left"
işine yarıyabilir. İstersen dosyayı yükle bir bakalım.

Oğuz Hocam Hocam sitenin dosyaları üzerinde paya oynadım ve bozdum anasayfayı.Benim size adresini vereyim(alta) Siteye bakrsınız ben o resim animasyonun yerine işte haber scripti koymak istiyorum ama bir türlü olmıyor.aslında ilk defa deneyeceğim.Kodlarını nasıl yerleştirecem veya nereye hiçbir fikrim yok.Yardımcı olursanız sevinirim...

http://girneilkogretim.meb.k12.tr/

Hocam evedeki bilgisayırımda senin işine yarayabilecek bir haber scripti var. Özelden e-posta adresini gönderirsen yarın onu getirir frame içine yerleştirir sana yollarım.

Hangi haber scriptini eklemeye çalışıyorsunuz? Scripti eklerseniz yardımcı olabilirim.

Arkadaşım sayfaya sığacak şekilde küçülttüm.Sayfaya uyumlu bir iki renk değiştirdim. Stil dosyası ile oynayarak biçimlendirme yapabilirsiniz.
Göz atın bakalım nasıl olmuş. Resimleri değiştirirken var onların isimleri ile değiştirseniz kodlama ile uğraşmamış olursunuz.

Ekli dosyalar

BBNET
Geri