md4483 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 998 9 Mart 2011 #1 arkadaşlar ben bbnetin site şablonunu kullanıyorum ama haber linklerini farklı sayfada açıyo aynı şablon içinde nasıl açabilirim
arkadaşlar ben bbnetin site şablonunu kullanıyorum ama haber linklerini farklı sayfada açıyo aynı şablon içinde nasıl açabilirim
R Rampage Üye Mesajlar 14 9 Mart 2011 #3 iframeli olanmı? eğer iframeli ise iframenin ismi ney ise Kod: <iframe name="orta"> gibi yazar linkleri şöyle ver Kod: <a href="haber1.html" target="orta">
iframeli olanmı? eğer iframeli ise iframenin ismi ney ise Kod: <iframe name="orta"> gibi yazar linkleri şöyle ver Kod: <a href="haber1.html" target="orta">
md4483 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 998 9 Mart 2011 #4 Rampage' Alıntı: iframeli olanmı? eğer iframeli ise iframenin ismi ney ise Kod: <iframe name="orta"> gibi yazar linkleri şöyle ver Kod: <a href="haber1.html" target="orta"> Genişletmek için tıkla ... hocam bunu neyin içine yazacağız başlık özet link hedef hangi başlıkların arasına
Rampage' Alıntı: iframeli olanmı? eğer iframeli ise iframenin ismi ney ise Kod: <iframe name="orta"> gibi yazar linkleri şöyle ver Kod: <a href="haber1.html" target="orta"> Genişletmek için tıkla ... hocam bunu neyin içine yazacağız başlık özet link hedef hangi başlıkların arasına