GS'da Fatih Terim Dönemi bitti

Kodla Büyü

*Vendetta*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Galatasaray, Fatih Terim ile yolları ayırma kararını KAP'a bildirdikten sonra resmi siteden de bir açıklama geldi! Sarı-kırmızılı yönetim, tecrübeli teknik adamla ayrılık nedenini işte bu açıklama ile bildirdi...

Galatasaray'dan Fatih Terim konusunda resmi açıklama geldi! KAP'a gönderilen açıklamada "Şirketimiz Yönetim Kurulu, 24.09.2013 tarihinde yapmış olduğu toplantıda profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Sn.Fatih Terim'in sözleşmesinin feshedilmesine oybirliği ile karar vermiştir." denildi.

Galatasaray Yönetimi, Fatih Terim ile yollarını ayırma kararı aldıktan sonra sarı-kırmızılı kulüp resmi siteden bir açıklama yayımladı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Son günlerde Profesyonel Futbol Tamımızla ilgili yaşanan gelişmeler, bugün düzenlenen Galatasaray Sportif A.Ş. (Kulüp) ve Şirketimizin kurucu ve hakim hissedarı olan Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurullarında ayrı ayrı müzakere edilerek değerlendirilmiştir. Yönetim Kurullarımızın sözleşmesini iki yıl uzatma kararı almasına cevaben Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim’in kendisine yapılan yeni sözleşme önerisini kabul etmediğini açıklamış olması Yönetim Kurulumuza yeni çözümler aramak konusunda önemli bir sorumluluk yüklemiş bulunmaktadır.
Yaşanan gelişmeler Galatasaray’ın tüm sportif başarılarının temelinde yer alan Galatasaray değerlerine zarar verecek aşamaya gelmiştir. Yönetim Kurulumuz her şeyden önce bu değerlerin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması sorumluluğu altındadır. Galatasaray’ın tarihsel süreçte oluşmuş yönetim şekli gerek kurum içi hiyerarşi bakımından gerekse görev, sorumluluk ve yetkilerin dağıtımı bakımından kuşku ve tereddüt götürmeyecek ölçüde bellidir ve nettir.
Bu sorumluluğun gereği olarak camiamızın daha fazla yıpratılmasını engellemek amacıyla Yönetim Kurullarımız oybirliği ile Sayın Terim’in sözleşmesinin feshi için kendisine bildirimde bulunulması kararı almıştır.
Bu kararın Şirketimiz, Kulübümüz ve de Sayın Terim için hayırlı olacağı umuduyla, Sayın Terim’e Kulübümüze verdiği hizmetlerinden ötürü teşekkür eder, Milli Takım’ın başında devam edeceği kariyerinde elde edeceği başarıların tüm camiamızı gururlandıracağının bilinmesini isteriz."

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/944 ... rekcesi-ne

iyi oldu ya böyle gitmeyecekti zaten ya başkan gidecekti yada terim.ama takım kötü giderse mayısta da başkan gider

Yönetimle 2 gün iyi 3 gün kötü imajı verilmektense böyle olması daha iyidir. Koldaki sıkıntı kangrene çevirmeden kol kesilmiştir...

2010-2011 Sezonunu 8. tamamlayan, Avrupa esamesi okunmayan, Romanya'dan bir sürü paraya getirilen ve onların paralarını bile ödeyemen bir Galatasaray'ı, 2.kez üst üste şampiyon yapan, şampiyonlar liginde çeyrek final oynatan, başarılarıyla galatasaray'ı maddi yönden ihya eden, dünya starlarının gelebileceği bir takım yapan onlara göre eleman bana göre İmparatoru gönderen yönetime bir Beşiktaşlı olarak tek diyeceğim siz m.lın önde gidenisiniz...

okanformula' Alıntı:
2010-2011 Sezonunu 8. tamamlayan, Avrupa esamesi okunmayan, Romanya'dan bir sürü paraya getirilen ve onların paralarını bile ödeyemen bir Galatasaray'ı, 2.kez üst üste şampiyon yapan, şampiyonlar liginde çeyrek final oynatan, başarılarıyla galatasaray'ı maddi yönden ihya eden, dünya starlarının gelebileceği bir takım yapan onlara göre eleman bana göre İmparatoru gönderen yönetime bir Beşiktaşlı olarak tek diyeceğim siz m.lın önde gidenisiniz...
Sen Beşiktaşlı halinle böyle diyorsan hocam biz Galatasaraylı olarak ne diyek? :shock:

boteakif' Alıntı:
okanformula' Alıntı:
Sen Beşiktaşlı halinle böyle diyorsan hocam biz Galatasaraylı olarak ne diyek? :shock:

Valla hocam, sizin diyeceğiniz çok şey olmalı. Ben Galatasaray olarak değil, Türk futbolu açısından da düşünüyorum. Gs'yı şampiyonlar liginde izlemek, başarılı olması beni gururlandırıyor, diğer takımlarımızında gs'ın başarılarını geçmesi için uğraşmalarını görmek istiyorum. Ama işte durum bu...

Terim'in gitmesini hiç istemiyordum. Bu takıma kazanma hırsını, umudunu veren en iyi teknik direktördü. Kaç yıldır maçları izleyesim bile gelmezken Terim dönemiyle yeniden maçları takp etmeye başlamıştım, yenilgilerde bile güzel oyun sergilememiz her şeye yetiyodu. Hiç iyi olmadı bence.. Şimdi yerine kim gelecek ki, onu düşünemiyorum...

Ünal Aysal gibi bir kurt başkanın böyle karar alması ilginç.. Son yıllarda çok şey kazandırmıştı takıma Terim.. Ama biz Fenerliler adına iyi haber :)

Terim gitti, Galatasaray için bu sezon burada bitti...
TFF için sırada durdurulması gereken tek hedef kaldı BJK...

biraz fazla komplo teorisi mi dersiniz katılırsınız veya katılmazsnız benim görüşüm,
fenerbahçe ve bjk avrupa da ceza alınca ve galatasarayında alıp götürecek görüntüsü aradaki farkı açacak gibiydi
ve gs ın diğerlerine ayak uydurması lazım bunun için olmayacak duaya amin dedirtmek için çıkmamış candan ümit kesilmez diye
fatih terim in milli takım zaafı devreye sokuldu.
ve operasyon tamamlandı

mustafa431' Alıntı:
beter olsun gs..her türlü numarayı döndüren ama hiç ceza almayan bir takım
O numaraları Avrupa'ya da yediriyoruz senelerdir. Avrupa başarılarımızı da buna borçluyuz. Saygılar :+1:

Adamlar önceden kararı almışlar zaten bugün uygulamaya geçtiler..

Beşiktaşlıyım ama Terim Türkiye'nin en iyisi kardeşim ve F.Terim GS'den kovulabiliyorsa herkesin başına her şey gelebilir, burası Türkiye, burada ahde vefa olmaz...

başarıyı cezalandıran ülkemiz var. Ünal Aysal sene sonu kalacak mı bakalım hafta sonu 50000 kişi yönetim istifa diye inletecektir stadyumu.

Arkadaşlar Fatih Terimin de isteği buydu bence yönetimden rahatsızdı huzuru yoktu sırf GS yi bıraktı gitti olmasın diye olayların böyle olmasını bekledi. Ama şu gerçek Aysal unutulur ama Terim asla. Onun için üzülmeye gerek yok. Huzu olmayan yerde çalışmak işkence olurdu başarı gelmezse Mayısta bu yönetim defolur gider hatırlayın Abdurrahim Albayrağı da Ali Dürüstüde gönderdi bu başkan.

Bir de Türkiye ile ilişkisini kesseler de rahatlasak. Arkadaş Türkiye de adam yok sanki. Yıllardır aynı adamlar takımlar arasında gidip geliyorlar. Hele ki bir takım gönderdiği adamı tekrar tekrar neden alır hala aklım almıyor. Çocuk oyuncağı gibi. Türkiye deki spor faaliyetlerinin hiç birinin gerektiği gibi yürüdüğüne inanmıyorum. Hep aynı belli başlı kişiler servetlerine servet katıyor. Bizde taraftar olarak takımları desteklediğimizi düşünüp adamları besliyoruz. Zaten bütün spor dallarında da şike rekorları kırılıyor. Hala neden bu kadar çok izleniyor anlamıyorum doğrusu.

yav arkadaşlar bence çok iyi oldu...iki yıldır top oynadığımız yok...ambrabatı-chedjouyu-hamiti kim aldırdı bu takıma?

fatih hocayı eleştirenlere kocaman bir yuh... ne diyosunuz 2 yıl şampiyon olup gururla umutla eğlendik.. ne çabuk unuttunuz? bundan sonra nah sevinirsiniz... 5 yıl şampiyonluk gelmez... eleştirenler 2 yıl sonra ağlamasınlar hocamız gelsin diye :verymad: :verymad:

Bir FBli olarak Fatih Terim'e yapılan saygısızlığı esefle kınıyorum. Ünal Aysal'ın kulüpte dikdatör gibi davrandığının bir işaretidir bu. Aziz Yıldırım gibi olma çabaları...
Vel hasıl bu başkanlar elbet devrileceklerdir önemli olan kulüplerin baki kalması ve başarılı olması.

gs terimsiz - terim gs siz olmaz dönüp dolaşıp yine terime gidecekler nice ünlü hocalar geldi gitti gs ye ne başarı verdi aysal gider terim gelir arada sırada 5-6 yeyip rezil etsede neticedeki başarıya bakmak lazım

Bir Arsene Wenger bir Alex Ferguson gibi olamıyoruz takımın başında. Yazık yönetime yazık..

FATİH TERİMin gönderilmesine ancak rakipler sevinir, iyi olmuş der. Fatih Terim halktan biriydi başarılıydı, taraftarın imparatoruydu. Yönetim profesyonellik uğrunu değerlerin üzerini çiziyor. YÖNETİM İSTİFA...

BBNET
Geri