Grafik Tasarımcısı mı Bilgisayar Mühendisliği mi?

Kodla Büyü

Buzkırıcı

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Değerli arkadaşlar böyle bir başlık açtım ileride siz olsanız hangi işi yapmak isterdiniz?Benim açıkçası fazla bilgim yok tek bildiğim corel,ps,fw,web işleri.Seminer döneminde tenefüste bir öğretmenin babası eski bir matbaacı onunla tanıştık konuştuk.Hep aklımda teknik işleri düşünürken bir de reklam ajansında nezih sessiz süper bir büroda karşında imac çayını yudumlarken çıkaracağın projeler.Yani bu benim hayalim.Sizin fikirleriniz?

Bir de böyle bir bölüm okuyan varsa okulda karşına saksı sandalye model koyup çizdirirler mi yoksa bilgisayar destekli tasarım yanında sanat,desen,tipografi gibi teorik dersler mi okuturlar.Seneye herhalde okullu olacağım biraz da bu yüzden araştırma yapıyorum

Aslında ikisi de çok farklı. Grafikte daha rahat edersin :+1: rahatlığı düşünüyorsan tabii.

genzo hocam tam üstüne bastın.İlerde yaş 50yi vurdu mu teknik işler zor gibi.Ama reklam ajansı yada yerel gazetede arka planda pc başında çalışmak daha zevkli.Öğrt. olduğumuz için sanki kağıt mürekkep dizgi baskı tasarım işleri bize göre gibi.Yarın birüniversiteye gidip sorayım sağol

BBNET
Geri