ilkayla Aktif Üye Mesajlar 236 11 Ocak 2012 #1 Arkadaşlar ekteki tasarımı sormak istiyorum. Sizlerce uygunmudur ? Yada elinizde önerebileceğiniz hazır bir tasarım varmıdır ? Ekli dosyalar sablon.rar sablon.rar 2 MB · Görüntüleme: 986
Arkadaşlar ekteki tasarımı sormak istiyorum. Sizlerce uygunmudur ? Yada elinizde önerebileceğiniz hazır bir tasarım varmıdır ?
ilkayla Aktif Üye Mesajlar 236 12 Ocak 2012 #2 53 kere bakılan sunuma keşke bi yorum yapsaydınız. Bana biraz zor oldu gibi geldi ama ne yapalım sağlık olsun.
53 kere bakılan sunuma keşke bi yorum yapsaydınız. Bana biraz zor oldu gibi geldi ama ne yapalım sağlık olsun.
ilkayla Aktif Üye Mesajlar 236 12 Ocak 2012 #4 Hocam zaten birisi çok kötü olmuş zor olmuş desede ok yaydan çıktı artık sabah yapıcam sınavı herşey hazır. Teşekkür ederim.
Hocam zaten birisi çok kötü olmuş zor olmuş desede ok yaydan çıktı artık sabah yapıcam sınavı herşey hazır. Teşekkür ederim.
Kocaeli41 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 500 12 Ocak 2012 #5 kaynak dosyalar olsa idi daha iyi idi... :?
ilkayla Aktif Üye Mesajlar 236 12 Ocak 2012 #6 muallimtamer' Alıntı: kaynak dosyalar olsa idi daha iyi idi... :? Genişletmek için tıkla ... Atıyorum Hocam Kaynağıyla Beraber.
muallimtamer' Alıntı: kaynak dosyalar olsa idi daha iyi idi... :? Genişletmek için tıkla ... Atıyorum Hocam Kaynağıyla Beraber.
ataoglu Site Gezgini Mesajlar 80 12 Ocak 2012 #7 eline sağlık hocam buda benden :+1: Ekli dosyalar grafik1_3.rar grafik1_3.rar 5.5 MB · Görüntüleme: 527