Grafik Animasyon dersinde 2.Dönem Flasha devam edecekmisiniz?Başka program tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Aslında grafik çok sevilen bir ders neyse yukarıda hocanın da dediği herkesin sevmediği ders illa ki vardır.Alakasız olacak ama bu dersten nefret ediyorum...
Estağfirullah hocam, benim de görsel yeteneğim çok zayıf mesela. Udemy'den dünya kadar çizim kursu aldım, olmayınca olmuyor demek kiBiraz yaratıcılık gerekiyor ki ben bu konuda kötüyüm baya. Kod yazmayı tercih ederimGaliba kötü bir öğretmenim.
Bu dersi çok seviyorum.illustrator arkasından After Effect, Adobe Premier. Bu ders için bir stüdyoya ihtiyacım var ama? Yapamayacağım şey yok! Yeter ki stüdyom olsun!Alakasız olacak ama bu dersten nefret ediyorum...
Ben de farklı içerikleri araştırıyorum şuan fakat korkum sizin yaşadığınıza benzer bir olay yaşamak. Zira Çankaya'nın göbeğindeyiz her an teftiş için gelebilirler kuruma.hocam mecburuz. zira müfettişler geldiğinde güncel bir şeyler gösteriyoruz dediğimizde siz talim terbiyeden daha mı iyi bileceksiniz, deftere yazdığınız içerikle anlattığınız tutmuyor diye sorun çıkarttı. ders içeriği ize bırakılmamış megepte ne ise onu anlatmakla mükellefsiniz dediler.
hocam mecburuz. zira müfettişler geldiğinde güncel bir şeyler gösteriyoruz dediğimizde siz talim terbiyeden daha mı iyi bileceksiniz, deftere yazdığınız içerikle anlattığınız tutmuyor diye sorun çıkarttı. ders içeriği ize bırakılmamış megepte ne ise onu anlatmakla mükellefsiniz dediler.
Ben de farklı içerikleri araştırıyorum şuan fakat korkum sizin yaşadığınıza benzer bir olay yaşamak. Zira Çankaya'nın göbeğindeyiz her an teftiş için gelebilirler kuruma.
Bir şeyi de merak ediyorum ama : siz artık flash'ın geçerliliğini yitirdiği, hiç bir ihtiyacı karşılamadığı gibisinden şeyler söylemediniz mi gelenlere?
Hocam o zaman halen tedavülde idi o sebeple belki haklılardı ama artık şartlar değiştiği için ses edeceklerini sanmıyorum.Hocam Kasım ayında Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Salih CANBAL bizim okula geldi, yeni müfredatla ilgili toplantı yaptık. Benim anladığım yaptığınız değişiklikleri iyi açıklarsanız sene başı zümresine de bunu yazarsanız, hiç bir yetkilinin buna karşı çıkmayacağı, tabi alan derslerinden anlamayan, sadece kağıt üzerinden bazı şeylerin doğruluğunu araştıran kişilere denk gelmişseniz bir şey diyemiyorum. Adobe bile CS6 dan sonra Flash yerine Animati getirdi ve Fireworks dan desteğini çekti. Bu yıldan itibaren Flash player de desteklenmeyecek. Programın sahipleri bile vazgeçmişken biz niye vazgeçmeyelim![]()
Merhaba hocam elinizde doküman var mı paylaşabilir misiniz?Bir yılda illustrator - photoshop-animate anlatıyoruz.