GOOGLEDE SİTE GÖRÜNÜMÜ DEĞİŞMEME SORUNU?

Kodla Büyü

gazierdem

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ben siteme yeni meta tagları oluşturdum.yalnız googlede daha eskisi gibi görünüyor.. yeni haline dönemesi için googleye tekrar mı kayıt veya tanıotma yapmalıyım.. yoksa belli bir süresi varmı görünmesi için teşekkürler..

Re: değişmeme

Google'in sitenizi yeniden ziyaret etmesi ve indekslemesi gerekiyor. Birkaç yeni içerik girerseniz ve beklerseniz, zamanla google güncelleyecektir.

Re: değişmeme

yakuphan' Alıntı:
Google'in sitenizi yeniden ziyaret etmesi ve indekslemesi gerekiyor. Birkaç yeni içerik girerseniz ve beklerseniz, zamanla google güncelleyecektir.
teşekkürler hocam..
hocam zaten uyelik sistemi felan ekledim. bunlarda içerik olarak değerlendirilirmi yoksa içerikten kastınız nedirr.veya rutin olarak ziyaretleri yokmudur..googlenin..tekrar teşekkürler.

tekrar kayıt yaptırmana gerek yok ..Google seni bulur.Hatta hiç kayıt yaptırmana bile gerek yoktu.Biraz bekle yeni haline döner..

google de hesap aç ve site yöneticisi araçlarıdnan site haritası ekle... site googlede nasıl gözüküyor, ne ile aranmış görme şansın var..

Birde arama sonucunda gelen sonuç ekranında "önbellek" yazıyor, onu tıkla. Gelen ekranın en sütünde en son hangi gün google taraması olmuş görürsün.

zengibar' Alıntı:
google de hesap aç ve site yöneticisi araçlarıdnan site haritası ekle... site googlede nasıl gözüküyor, ne ile aranmış görme şansın var..

Birde arama sonucunda gelen sonuç ekranında "önbellek" yazıyor, onu tıkla. Gelen ekranın en sütünde en son hangi gün google taraması olmuş görürsün.
kardeş daha önce anlaşılır bir meta tag oluşturmamıştım.. yenisini ekledim..buseferde görünmütyor..
dediğiniz gibi ön bellek te baktım 31 Ara 2009 ta yapılmışş 12 gün geçmesine karşın daha tarama yapmamışşş.. bir sıkıntı var gibi..sizce.. teşekkürler...

gazierdem' Alıntı:
zengibar' Alıntı:

kardeş daha önce anlaşılır bir meta tag oluşturmamıştım.. yenisini ekledim..buseferde görünmütyor..
dediğiniz gibi ön bellek te baktım 31 Ara 2009 ta yapılmışş 12 gün geçmesine karşın daha tarama yapmamışşş.. bir sıkıntı var gibi..sizce.. teşekkürler...
Site haritaları hakkında : http://www.google.com/support/webmaster ... wer=156184

Sakin olmak lazım, eninde sonunda index alır.

Tek bir durumda telaş edilir : uygunsuz veya hoş karşılanmayan bir içerik arama motorunda gözükür... işte o zaman telaş edilir. Sizde böyle bir sorun olmadığına göre..

zengibar' Alıntı:
gazierdem' Alıntı:
zengibar' Alıntı:

Site haritaları hakkında : http://www.google.com/support/webmaster ... wer=156184

Sakin olmak lazım, eninde sonunda index alır.

Tek bir durumda telaş edilir : uygunsuz veya hoş karşılanmayan bir içerik arama motorunda gözükür... işte o zaman telaş edilir. Sizde böyle bir sorun olmadığına göre..
yok hocam öyle bi sıkıntı Allah şükür..
neysse bizde bekleriz artık.. teşekkürler..

BBNET
Geri