teşekkürler hocam..yakuphan' Alıntı:Google'in sitenizi yeniden ziyaret etmesi ve indekslemesi gerekiyor. Birkaç yeni içerik girerseniz ve beklerseniz, zamanla google güncelleyecektir.
kardeş daha önce anlaşılır bir meta tag oluşturmamıştım.. yenisini ekledim..buseferde görünmütyor..zengibar' Alıntı:google de hesap aç ve site yöneticisi araçlarıdnan site haritası ekle... site googlede nasıl gözüküyor, ne ile aranmış görme şansın var..
Birde arama sonucunda gelen sonuç ekranında "önbellek" yazıyor, onu tıkla. Gelen ekranın en sütünde en son hangi gün google taraması olmuş görürsün.
Site haritaları hakkında : http://www.google.com/support/webmaster ... wer=156184gazierdem' Alıntı:kardeş daha önce anlaşılır bir meta tag oluşturmamıştım.. yenisini ekledim..buseferde görünmütyor..zengibar' Alıntı:google de hesap aç ve site yöneticisi araçlarıdnan site haritası ekle... site googlede nasıl gözüküyor, ne ile aranmış görme şansın var..
Birde arama sonucunda gelen sonuç ekranında "önbellek" yazıyor, onu tıkla. Gelen ekranın en sütünde en son hangi gün google taraması olmuş görürsün.
dediğiniz gibi ön bellek te baktım 31 Ara 2009 ta yapılmışş 12 gün geçmesine karşın daha tarama yapmamışşş.. bir sıkıntı var gibi..sizce.. teşekkürler...
yok hocam öyle bi sıkıntı Allah şükür..zengibar' Alıntı:Site haritaları hakkında : http://www.google.com/support/webmaster ... wer=156184gazierdem' Alıntı:kardeş daha önce anlaşılır bir meta tag oluşturmamıştım.. yenisini ekledim..buseferde görünmütyor..zengibar' Alıntı:google de hesap aç ve site yöneticisi araçlarıdnan site haritası ekle... site googlede nasıl gözüküyor, ne ile aranmış görme şansın var..
dediğiniz gibi ön bellek te baktım 31 Ara 2009 ta yapılmışş 12 gün geçmesine karşın daha tarama yapmamışşş.. bir sıkıntı var gibi..sizce.. teşekkürler...
Sakin olmak lazım, eninde sonunda index alır.
Tek bir durumda telaş edilir : uygunsuz veya hoş karşılanmayan bir içerik arama motorunda gözükür... işte o zaman telaş edilir. Sizde böyle bir sorun olmadığına göre..