Google'daki Sıkıntının Farkında Mısınız?

Kodla Büyü

yasarsahbaz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar son bir aydır Google arama motoruna girerken ve Google Analytics kullanırken sunucunun Error 503 hataları vermesi, sayfanın geç açılması ve SSL hataları almaya başladım. Bunu evdeki laptopta, laboratuvardaki laptopta ve lisemdeki masaüstü bilgisayarımda sürekli yaşıyorum. Google'a nazar mı değdi dersiniz? :D

Evet hocam okuldaki bilgisayarlarda saatleıri tam ayarlı olmasına rağmen ssl hatası veriyor, görsellere girmiyor, bende yandex i açtırıp ordan arattırıyorum...

Doğrudur hocam, ssl hatası vs. hatası felan diyor, bazen kullanamıyorum, yandex ten arıyorum.
Yalnız, google yaş tahtaya basmaz, acaba başka bir amaçlarımı var diye de düşünmekteyim.

Bende de aşırı yavaşlama var, artık giresim gelmiyor google a :)
yandex tak diye açılıyor, google 1 dk sürüyor :)

Google'dan kaynaklı diye düşünüyorum ama nedir ne değildir bilemiyorum

evet google bu aralar bizleri üzüyor.
fakat yandex de giriş sayfasını ele geçiriyor...

ben de çıldırmak üzereydim neyseki başkaları da varmış :) hadi okul neyse evde de aynı sorunu yaşıyorum, google yi bile açmakta zorlanıyor pc. ya yeni bi virüs var, ya google da bi sorun

Arkadaşlar SSL hatası tamamen bilgisayarın tarih ve saati ile ilgili. Düzeltirseniz sorun kalmaz.
Deep freeze benzeri kullananlar bios dan düzeltsinler.

Diğer yavaşlık ise genel olarak var, ayrıca eğer google dns kullanıyorsanız devre dışı bırakın tüm siteleri yavaşlatıyor.

commodore' Alıntı:
KeRASuS_28' Alıntı:
Ana makine sertifika hatası verip duruyor...

laboratuvardaki bilgisayarlarda tarih eskiyse sertifika sorunu veriyor. tarih güncel mi bi bakın derim..
Yok hocam SSL hatasını tarihi eski bilgisayarlarda almıyoruz. Güncel windows 7 yüklü evimizdeki laptoplarda alıyoruz. Google'da sağlam bir sorun var. Üstelik Youtube'da da videolar 503 error veriyor bazen. Bildiğiniz üzere youtube da Google'a ait.

Google'ın Türkiye servislerinde sıkıntı var sanırım.. 1 haftadır okulda hem meb hattı, hem de özel hat üzerinden bahsedilen sorunlarla karşılaşıyorum.. evde zenmate ile google.ch üzerinden "zürihteymiş gibi özgürcesine" sıkıntısız bağlanıyorum.. :D

orebro' Alıntı:
Google'ın Türkiye servislerinde sıkıntı var sanırım.. 1 haftadır okulda hem meb hattı, hem de özel hat üzerinden bahsedilen sorunlarla karşılaşıyorum.. evde zenmate ile google.ch üzerinden "zürihteymiş gibi özgürcesine" sıkıntısız bağlanıyorum.. :D
iyiymiş:)

google talk hangout kullanıyorum, sürekli kopma mesajların gec iletilmesi vs yaşıyorum bu aralar hem cepten hem bilgisayardan ayrı ayrı internet hatları durum aynı

Sanırım mesele servis sağlayıcılarının sansür için altyapı çalışması yapmalarıyla alakalı.

İnternet yasasından sonra böyle oldu. takibe başladılar herhalde

budediğiniz sorunların hiç biriyle ne mebte ne de özelde karşılaşmadım. Bence sistemi iyi bir taratın, trojan antivirüs vs. olabilir.

Re: Ynt: Google'daki Sıkıntının Farkında Mısınız?

okadda' Alıntı:
budediğiniz sorunların hiç biriyle ne mebte ne de özelde karşılaşmadım. Bence sistemi iyi bir taratın, trojan antivirüs vs. olabilir.
Yazan herkeste mi virus var o zaman

Virüs falan değil, şu kaset olayları ve sansürler başladıktan sonra ortaya çıktı bu durum. Bing vs. rahatça açılıyor. Bu milletin arama amacıyla sadece Google'ı kullandığını düşünecek kadar ot beyinli kişiler var demek ki.

BBNET
Geri