ercan_kefken
Site Gezgini
Öğrencinin ankete daha önce oluşturulan kendi kullanıcı adıyla girebilmesini google form veya docs'ta da yapabilen var mı?
manyakkedi' Alıntı:Öğrencilerin başkasının yerine göndermesini engellemek istiyorsunuz galiba. Öğrencilerin Google hesabı varsa "Birden fazla form göndermeyi engelleme" ile ilgili bir seçenek vardı. Bu durumda her öğrenci form göndermek için Google hesabı ile giriş yapmak zorunda kalıyor.
Ekteki resimde kısa yanıt altındaki bölümleri nasıl oluşturdunuz, eklediniz hocam? (Normal ifade, Eşleşir kısımlarını)Bu şekilde yapıyorum. tc kimlik no kısıtlamalı. buraya kendi şifrelerinizi de girebilirsiniz.
Teşekkürler Hocam yeni bir şey daha öğrendim. Geçen sene 2. dönem sınavlarımı formlarla yapmıştım. Girişi açılır menü ile sağlamaya çalıştım, riskliydi içime sinmemişti. Bu bilgi işime çok yarayacak.Kısa yanıtlı soru ekliyorum. soru eklenince sağ alt köşede gerekli yi aktif hale getiriyorum. Gerekli bölümünün yanında üç noktadan yanıt doğrulaması aktif hale gelince o bölümler açılıyor...(şifreleri ya da tc kimlikleri yazarken de araya klavyeden büyüktür küçüktür tuşundaki simgeyi ekliyorum. sadece en sondaki tc kimliği yazdıktan sonra onu yanına(sağına) o şekil eklenmiyor. )
Kısa yanıtlı soru ekliyorum. soru eklenince sağ alt köşede gerekli yi aktif hale getiriyorum. Gerekli bölümünün yanında üç noktadan yanıt doğrulaması aktif hale gelince o bölümler açılıyor...(şifreleri ya da tc kimlikleri yazarken de araya klavyeden büyüktür küçüktür tuşundaki simgeyi ekliyorum. sadece en sondaki tc kimliği yazdıktan sonra onu yanına(sağına) o şekil eklenmiyor. )