Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hedef kelimede rekabet fazla yoksa, iyi bir SEO, özgün ve kaliteli içerik ile tabi ki mümkün. Rekabet çoksa ve site yeniyse, içerik kopya ya da kalitesizse ne yaparsanız yapın ilk sıralara gelmeniz zor.
YOk diye biliyorum en son 25 TL yolladım ve okadarlık reklamım yayımlandı , ama tık başına ödeyeceğiniz tutar ile eğer adsenseniz varsa tık başına aldığınız arasındaki farka şok olacaksınız , Çok mal haramsız olmaz sözünü bir kez daha kanıtlıyor
aylık düzenli olarak 5 firmanın adwords reklamlarını yayınlıyorum. Günlük 1 tl bile limit belirleyebilirsin, önemli olan tbm. Tbm yüksek ise limiti yükselteceksin. Düşük fiyatta ancak sağ dik bandda çıkarsın
öncelikle güzel bir seo çalışması yapacaksınız linkler olsun resimler olsun sonra h1 ve diğer tag'ları kullanmanız lazım resimler yazılar'da özgün güncel ve sürekli takip eilmeli şeyler yazmanız lazım yani tutupta kalem traş hikayesi diye birşey açarsanız google'dan size dönüş olmaz en fazla sayfanız indexlenir ama kullanıcı gelmedikten sonra index almanız birşey fark etmez gündemi takip etmeniz lazım google en çok aranan kelimeleri paylaşıyor bunlar hakkında konu açmanız düzenli olmanız başka sitelerden tanıtım yazısı almanız link değişimi yapmanız lazım sosyal medyayı iyi kullanmanız lazım konularınızı twitter'dan paylaşmanız lazım yani antin kuntini çok olan bir olay ve sürekli emek harcamanız lazım sıkılmadan