Bir arkadaşın bilgisayarında google e girdiğimde eklediğim resimlerdeki gibi bir durum ortaya çıkıyor. Yani google ana sayfa açılmıyor. İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Google arama ayarlarına baktım bunula ilgili bir şey bulamadım. Şu ana kadar yaptığım çözümler: İnternet explorer geçmişini ve çerezlerin tamamını temizledim. İnternet explorer gelişmiş ayarları geri yükleyip ayarları sıfırladım. Son yarım saatten beri hata meydana geldiğinden 1 gün öncesine sistem geri yükleme yaptım. Mozilla firefox kurup bir de onunla google a girmeyi denedim, yine aynı ekran. Araç çubukları vb. herhangi bir varsayılan arama motoru filan varsayılan mı diye baktım, öyle bir durum da yok. Yeni bir kullanıcı oluşturup bu şekilde bağlandım, nafile. Hatta bilgisayarda bir dışardan alınan kablosuz, bir de meb interneti var. Ayrı ayrı girerek denedim, yine aynı. Yani virüs, spyware veya sistemden kaynaklanan bir sorun diye düşünüyorum. Antivirüs programlarıyla taratıp bir de o şekilde denemek gerekebilir herhalde. Bu şekilde bir hatayla karşılaşan varsa o arkadaşlar saydıklarımın haricinde çözüm önerilerini paylaşabilirlerse sevinirim.