meilcese' Alıntı:
Google Drive konusunda gelen talepleriniz üzere gerekli çalışma başlatılmıştır.
Gün sonunda tekrar kontrol ediniz.
Sorun yaşanması durumunda bilgi veriniz.
Sayın meilcese;
Mesajlarınızdan bu konudaki bir yetkili olduğunuzu varsayarak bu isteğimi belirtmek istiyorum. Ben bir meslek lisesinde yabancı dil öğretmeniyim. Okullarımızın hele de meslek liselerinin durumu malumken, öğrencilerime mezun oldukları zaman yabancı bir dilde kendilerini ifade edecek, dinlediklerini anlayabilecek ya da karşılık verebilecek bir hale gelmeleri için okul içinde ve dışında elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Buna yönelik birçok AB projesini de başarıyla yürüttüm ve de yürütüyorum. Fakat son uygulamanız ile zaten bin bir farklı yoldan erişebildiğimiz birçok siteye bu hafta itibarıyla tamamen giremez olduk.
Burada birçok meslektaşım google drive uygulamasından bahsetmişler ki haklıdırlar da. Benim de mesleğimle ilgili birçok bilgi, belge, çalışma kağıdı, video ve animasyonlarım google drive üzerindedir ki bunun neden eba dosya üzerinde olmadığını bir çok arkadaş benden önce nedenleriyle açıklamış. Şu dakika itibarıyla google drive tekrar erişime açılmış. Bunun için teşekkür mü etmem gerekiyor yoksa hafta sonundan beri okulda yaşadığım mağduriyet nedeniyle özür mü beklemem gerekiyor karar vermedim :!: .
Alanımla ilgili öğrencilerimi gerçek metinlere, native speakerlara ulaştırabileceğim ve bu yolla reading ya da listening yaptırabileceğim,
lyricstraining gibi dil eğitimini basma kalıp bir düzenden daha eğlenceli hale getiren birçok site youtube içeriklerini barındırırken sizin bu kaynakları engellemeniz hedeflediğiniz olumlu etkinin yanında belki de daha büyük olumsuzluklar barındırmaktadır.
Hassasiyetlerinizi anlıyor ve saygı duyuyorum, fakat teknolojinin amacı dışında kullanımını önlemek için bizzat kendisini yasaklamak "
hack yapılıyor diye bilgisayarı yasaklamaktan" farksız değil de nedir sizce?
Çalışmalarınızda başarılar dilerim...