google da sorun...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ipek10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ipek10

Site Gezgini
google a okulumun adını yazdığımda ilk sırada okulumun blkzuhtuozkardaslarlisesi.meb.k12.tr adresi çıkarken şimdi okulweb.meb.gov.tr/10/01/128064/ adresi çıkıyor.ilk adres hiçbir şekilde hiç biyerde geçmiyor.acaba neden?

hocam o adres milli eğitimdeki okulunuza ait olan kodlardan oluşuyor artık sanırım okulweb adresleri üzerinden google da yayınlamaya başladılar.Milli eğitim google verdiği için bu değişiklik onlardan kaynaklanıyor aynı sıkıntı bizim sitemizde de oldu...

teşekkür ederim cvp için.dün baktığımda hem okulweb adresi hemde okulun k12 li adresi gözükordu.bugün k12 li adres çıkmıyor hiçbir şekilde.idereden neden böle oldu denmediği sürece benim için bir problem yok zaten....

yaka' Alıntı:
hocam o adres milli eğitimdeki okulunuza ait olan kodlardan oluşuyor artık sanırım okulweb adresleri üzerinden google da yayınlamaya başladılar.Milli eğitim google verdiği için bu değişiklik onlardan kaynaklanıyor aynı sıkıntı bizim sitemizde de oldu...
ama bu sorun tüm okullarda yaşanmıyor. yani istedikleri dns adresleriyle gözüyor google arama sonucunda(abcokulu.meb.k12.tr şekilinde)
peki biz nasıl bunu sağlayabiliriz dns adımızla çıkmasını? http://okulweb.meb.gov.tr/../... şeklinde çıkmaması için ne yapabiliriz? bunu değiştirmek bizim elimizde değil mi? google-meb ikilisi mi yapabilir sadece?
biliyor musunuz?

aramadan sonra zaten mavi koyu renkte okul isminiz gözüküyordur.. gnlde dikkat edilen yerde orası zaten.. en başta çıkıyorsa sorun yok. kimse size bu niye bböle demez. okulweb die görünen meb in index i .. diğeri sizin google amcaya tanıttığınız sekilde.. oda zamanla üst sıralara çıkar.. benm okulu arattğımda ikisi alt alta çıkıyor..

BBNET
Geri