GOOGLE ARAMALARINDA ÇIKMAK

Kodla Büyü
ilk önce google a kayıt yaptırman gerekiyor diye biliyorum. sonra en üstte çıkman için tıklanma sayısı da önemli tabi.
yanlış ya da eksik bilgilendirdiysem düzeltin arkadaşlar.

tabi önce kayıt yapmak gerekio.. okul sitelerini alırken.. ******.meb.k12.rt yi almıyor.. okulweb\3232\32\323 gibi olan ismi alıyor.. googlada aranıp tıklandıkça üstsıralara çıkar.. sınftda bi süre ole girsinler google yazıp.. fakedio..

arkadaslar kayıt falan gerek yok, saglam bir sitede reklamınız olsun en ustte cikarsiniz. ornegin benim yaptigim siteler var, onlara reklam verin, en ustte cikmaya baslarsiniz 1-2 haftaya...

istanbul38' Alıntı:
tabi önce kayıt yapmak gerekio.. okul sitelerini alırken.. ******.meb.k12.rt yi almıyor.. okulweb\3232\32\323 gibi olan ismi alıyor.. googlada aranıp tıklandıkça üstsıralara çıkar.. sınftda bi süre ole girsinler google yazıp.. fakedio..

teşekkürler deniyorum

hakimrenk' Alıntı:
istanbul38' Alıntı:

teşekkürler deniyorum
olmadı. her iki şekildede google a kaydettim ama hala çıkmıyor
http://www.google.com.tr/intl/tr/add_url.html adresinden ekledim, başka birşey var mı

ben hiç bir yere kayıt yaptırmadım googlede aratınca en üstte çıkıyor. birde o reklam verin diyen arkadaşı anlamadım nedem istedi acaba:D

arkadaşlar benim de bu konu ile ilgili bir problemim var... Yaklaşık bir 7 8 sene önce bir öğretmen arkadaş okul için k12.tr uzantılı bir adres almış ve site hala yayında... O öğretmen arkadaş gittikten sonra da meb in verdiği adrea de aynı alan adından alınmış yani biri okuladı.k12.tr ise bizim kullandığımız okuladı.meb.k12.tr, e o eski alanın şifresi vs bilmiyoruz öğretmen arkadaş çoktan gitmiş, google da arama yapınca ilk önce o site çıkıyor ve herkes siteye eski halinden bakıyor, bizimkisi okulweb şeklinde çıktığı için kimse bakmıyor... Müdürüm diyor ki bizimki de okulweb şeklinde çıkmasın, okul adı çıksın diyor, derdimi anlatamadım ona... Ne yapmam gerek arkadaşlar, lütfen bir fikir verin...

versace' Alıntı:
arkadaslar bendeöğretmenevi için bbnet_okul_sablonu_v1.6 sablonu kullanarak hazır bır sıte yaptım ama bır turlu google cıkmıyor. meta dogru kayıt tamam lutfen bunları demeyın.
http://www.ilgazogretmenevi.meb.k12.tr

meta etiketi dwt (şablon) içinde olduğundan bbnet şablonunda işe yaramıyor. aynı sorun bendede vardı, 2 günde okul sitemiz googleda ilk sıraya girdi.
yapacaklarınız şöle;

1-index.html dosyasında bir yere okul ismini yazın (sizinki öğretmen eviymiş)
2-google webmaster da bir hesap açın ve sitenizi doğrulatın (*.txt dosyası eklemenizi isteyecek) böylelikle google bootları "haa len bu bizim sitelerden biri" :)
3- bikaç gün http://pingomatic.com/ adresinden sitenizi pingleterek hit sayınızı artıracaksınız.
4- ben lab. taki bilgisayarların açılış sayfasını okul sitesi yaptım, böylelikle gündeki tıklama sayısı en az 6 ders X 15 pc = 90 oldu. (google IP adresine değil gösterim sayısına bakar)

bu şekilde 48 saat içinde googleda görünmeyen okul sitesini ilk sıraya taşıdım ben.
En önemlisi 1. madde, meta tag lerinizin bir bölümü mutlaka html dosyasının içinde bulunmalı, bbnet şablonda işe yaramıyor çünkü.

BBNET
Geri