google çıkmıyor!!

Kodla Büyü

nuresma

Üye
arkadaşlar bilgisayarımda birden google toolbar ile ilgili bir yazı çıktı vede hangisini işaretlediğimi hatırlamıyorum galiba onayladım sonrada giriş sayfam olan google ye erişemiyorum açılmıyor diğer sitelere bağlanırken sadece google de sorun çıkıyor http://www.google.com/search?q=www.google.com.tr&rls=com.microsoft:tr:IE-Address&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7SKPB buraya bağlanıyor. İnternet geçmişini sıfırladım bütün ayarlarla oynadım ama nafile olmuyor fikri olan varsa lütfen yardım etsin

program ekle kaldırda google araç cubukları ile ilgili program varsa onu kaldır.sorun çözülür.tam yükleme yapmaadıgı için olabilir.geçen aynı problemle karşılaşan bir bilgisayarda bu problemi böyle çömüştüm..insallah faydası olur.

çerezleri nerden sileceğimi göremedim :| baktım ama ayrıca internet ayarlarını sıfırladım :(

program ekle kaldırdan google toolbarı kaldırdım ama faydası olmadı :(

yunusum' Alıntı:
sistem geri yüklemeyi dene.problemin başladığı günden önceye sistemi yükle
teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti beynim donuyor sorun çıkınca :? sistem geri yükleme yapınca tamamlanamadı dedi ama sorunuda çözdü anlamadım. teşekkür ederim ilgilenenler için :)

BBNET
Geri