Golf 1.2 Comfortline kullanan var mı?

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar sene de çok binen birisi değilim ortalama 8-10 bin en fazla.
biraz konforlu yeni model vergisi az olsun dedim bunda karar kıldım , kullanan birisi sorularıma cevap verebilir mi?

Yakıtı beni üzer mi?
performansı abartacak şekilde kötü mü? (1.2 den dolayı)
Bu araca emsal başka ne alınabilir ?
Konfor konusunda şüphem yok haksız mıyım?

kısaca önerirmisiniz tşk

Golf 1.2 dsg comfortline aracımı tam 1 yıl önce aldım. Şuan 9000 kmde. Ufak bir şehirde çok uzun olmayan mesafelerde kullanıyorum. 100 kmde 8-8.5 litre harcıyor. Şehir dışında güzergaha göre 5.5- 6 ya düştüğü oluyor.Performansından, çekişinden yana hiçbir sorunum yok, konfordanda oldukça memnunum. Tavsiye ederim. Ancak ekstra donanım olarak eksiklikleri var. Aynı fiyatlara diğer markalarda daha donanımlı araçlar alınabiliyor.

yadigartbaykal' Alıntı:
Golf'ü gayet iyi tanıyorum. 1.2'yi hiç düşünmenize gerek yok. Yakıtı, Mtvyi vs. hesaba katarsak lpgden daha uygun bir fiyata gelir, hesaplanmıştır. İç aksam ve kalite olarak da jetta da dahil aynı segmentteki(hb-sedan) rakiplerinden daha ileri sevide. Fiyatı hariç her şeyi ile gayet güzel.

Bu arada yeni megane'ı da inceleme fırsatı buldum. İç aksam, konfor ve kalite olarak golf'ten daha iyi gibi hissettim. Renaulttan hiç beklemediğim bir durum, dayanıklılığı konusunda yorum yapamayacağım.
Hocam ben de sıfır düşünüyorum, megane'ı gördükten sonra golf 8'i beklemeye karar verdim :)
valla hocam , tereddütlerm vardı 1.2 den dolayı , herkes sorun olmaz normal 1.6 benzinlilere göre az yakar diyorlar. kısmetse şu araca pazarlık ettim,pazartesi gösterecem..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita- ... 065/detay/

Kasım ayında aldım hocam euro6 motor yani 110 beygirlik olanını aldım, manuel vites, şuana kadar 7000 km yol yaptım, uzun dönem ortalamam 6,2 lt, yakıt aldıktan sonraki ortamalarım da 6-6,5 lt değerlerinde, bu yakıtların %80 lik bölümü şehir içinde yapıldı, performans ise tahminlerin üstünde 0-100 hızlanması 10 saniyenin altında asla sizi üzmez, konfor, performans, sessizlik, ekonomi ve kalitede tartışmasız sınıfında ilk sırada

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben de bir golf hastası olarak fikrimi paylaşayım: Hocam seçtiğiniz araç yazıldığı gibiyse kaçırmayın. Sıfırı 65 ama 6 bin fark da az değil. Bu araçta extralar var sıfırı 68 civarıdır. Golf'ler zaten altın gibi. Durdukça değer kazanıyor :)) İkinci elde bırakın zararı, kâr ettiren araçlar. Benim de Golf 4'üm var. Evde canım sıkılınca binip rastgele dolaşıyorum :)). Konfor, güvenlik, sürüş keyfi, prestij ne istersen Golf te var! Seneye Golf 7 almayı düşünüyorum. Gerçi 2017 sonunda Golf 8 gelebilir ya da Golf 7 makyajlanabilir, bilgin olsun.

Kazasız belasız, güle güle binin.

BBNET
Geri