Gold.com.tr den birşey almayın!

Kodla Büyü

ahmetismet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Baş harfini büyük yazdığıma bakmayın büyük harfi bile hak etmiyorlar bence...
Sazanlık bende 100tl ucuza bulduk diye atladık bir tane ev sinema sistemi aldım, samsung'un. Stoklara zor gelen bir ürün geldim mi hemen gidiyor. gold.com.tr de diğer sitelerden 100tl daha uyguna buldum, hemen siparişi verdim. Bekle bekle 10 gün oldu tık yok. On line sipariş takip sistemleri bir şeye benzemiyor zaten... 3 kere aradım aralıklarla, gönderdik gönderiyoruz, yoğunluk falan filan aynı teraneler, 10 gün olmuş daha fatura kesmemiş beyfendiler, kaldı ki kargoya verecek. Sözleri ve sorumlulukları yerine getirmiyorlar, oyalama taktiği, adamlardan bir geri dönüt alamıyorsun, sıfır tepki. Bende iptal ettirdim siparişi, beklediğimle kaldım. Bakalım para iadesini ne zaman halledecekler.Etmezlerse bankadan dilekçe ile halledicem... Aynı ürünü gidicem 100tl fazla olan siteden alacağım, para gider ama kafa gitmez...
Benden uyarması...

evet hocam malesef itiraz süresi- iade süresi 7 gün diye o süreyi geçiriyorlar, ondan sonra adamların peşine biz düşüyoruz. benim de sanalreyonum.com sitesinde başıma geldi oraya da dikkat :!: 42 gün sonra oraya şikayet buraya şikayet bankaya git gel yol parası verdim, yorulduğum cabası ondan sonra alabildim..

aynen ben de okula fotoğraf makinesi almıştım. müşteri hizmetlerine verdiğim telefon parası diğer sitelerle aradaki fiyat farkını bulmuştur. kesinlikle müşteri memnuniyeti veya hizmeti diye bişey yok. hele de acil bişey alacaksanız kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. 3 hafta sürdü ürünümün gelmesi.

Hocam meşhur sitelerin çoğu artık öyle maalesef, meşhur olmayanlara da güvenemiyorsunuz. Seninki yine iyiymiş, meşhurdur diye hepsiburada.com'dan bi TV sehbası parası kestiler 1 yıl önce, ürün göndermediler, hala para iadesi yapacaklar. Kıyamete kaldı bizim iş.

artık gold ve hepsiburada kullanılmaz durumda.müşteri memnuniyeti diye birşey yok.hızlı al ve kliksa öneririm...

ben hala internetten alışverişe alışamadım eğer aradığım ürün bulunduğum yerde varsa netten almıyorum,
gidip ona kanlı canlı dokunacam, bozuk mu çıktı al kardeşim malını diyebileceğim

bence burda GOLD'u karalamak biraz insafsızlık gibi geliyor bana en ucuz ve güvenilir bir şekilde tüm ihtiyaçlarımı buradan karşılıyorum ve bir sorunla da karşılamadım bu zamana kadar. Güneydoğuda yaşamama rağmen ulaşım sorunuda olmadı, münferit bir olay olabilir sizin durumunuz bu şekilde karalamak yanlış bence.

ben rakipsizfiyat.com diye bir sitede en ucuz fiyata ütü aldım izmirden konyaya 4-5 günde gönderdiler ilgi de fiyat da iyiydi

ben de genel de gold dan alışveriş yapıyorum fiyatları da uygun oluyor diğerlerine göre böyle bir sıkıntı yaşamadım nasıl iş anlamadım dikkatli olmak lazım gene de

Ürüne göre de değişiyor sanırım geçenlerde sorunlu olduğunu bildiğim halde mecburiyetten hepsiburadadan alışveriş yaptım iki günde elime ulaştı.

ben de geçenlerde bir çanta aldım burdaki gold şubesinden. kulp vidalarından biri sallantıdaydı götürdüm durumu izah ettim teknik servise göndercez beklemeniz lazım dediler 50tl lik çanta bir de 1 ay bekliycek miyim dedim evet dediler 1 aylık üründü ilk hafta olsa hemen götürürdüm.20 iş günü dediler 25.12.2012 tarihinde iade ettim hala ses seda yok..çantasız dolaşıyoz..

Ben akakçe ve ucuzu.com dan en ucuzunu bulup sipariş ediyorum. Hiç de sorun çıkmadı şimdiye kadar. :++:

Benim bu konularda ilk baktığım yer s......tv....r.com vb siteler satıcının kimliği ayna gibi çıkıyor . Sizin sitenin bugünkü şikayet sayısı 2004 ve çözülen şikayet konularında bile müşteri değerlendirmesi (memnuyeti) düşük .Ben bu sayılarla risk almam.Canımı sıkacağıma alternatiflerine bakarım.

hizlial.com , gold.com.tr , sanalpazar.com bunların hepsi gold bilgisayarındır arkadaşlar.Hepsi sağlam sitelerdir.Nadiren böyle şeyler olur.100 tl ucuza almak istiyorsanız birazda bekleyceksiniz maalesef, yada gidip adamla yarım saat pazarlığa oturarak 200 tl pahalıya çarşıdan alacaksınız,..sanalreyonumdan iki kere ürün aldım.yorumlarıda okudum.Herkes aynı dertten şikayetçi.Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum diyorlar.Sıkıntılı diyorlar. oyuzden sipariş veren herkes ürününü soruyor.Ben bu sitelerde problem yaşamadım.

Ama hepsiburada dan saat almıştım öğrenci için, çocuk mezun oldu hala saat gelecek.Parasınıda göndermediler.5-6 ay salladılar en son gönderdiler.Sebebi ise hepsiburadanın taşınıyor olmasıymış.Peki hepsi buradadan alışveriş yapıyormuyum. evet hala yapıyorum..Bazen oluyor böyle şeyler.

hepsiburada dan çok fazla sayıda alış verişim oldu, özellikle zorunlu hizmet bölgemde bugüne kadar sıkıntı çıkmadı.
son alış verişimde kasım 2012 2. haftasında ısıtıcı aldım. 10 gün sonra telefon etmeye başladım. telefon ile verdikleri cevap "durumunuzu ilgili birime aktardık".
22 gün sonra ürünü iptal ettirdim, 2 gün içerisinde paranız yatar dediler. bir kaç gün sonra 2 ay olacak hala paramı alamadım.
ürünü iptal ettirmeme rağmen 5 gün sonra faturayı postaya vermişler ve ürünün faturasını aldım.
kredi kartını kullandığım bankaya harcama itirazında bulundum, snagit programı ile ekran görüntüsünü çekip gönderdim, şu an beklemekteyim.
alış veriş yapan arkadaşlardan bazıları "böyle şeyler olabilir diyor". maalesef benim başıma gelene kadar bende böyle düşünüyordum.
evet benim başıma bir kez geldi, paranı alan ve kesinle seni dikkate almayan bir firmayla uğraşıyorsun sinirlendiğin yanına kar kalıyor.

kdoksan' Alıntı:
hizlial.com , gold.com.tr , sanalpazar.com bunların hepsi gold bilgisayarındır arkadaşlar.Hepsi sağlam sitelerdir.Nadiren böyle şeyler olur.100 tl ucuza almak istiyorsanız birazda bekleyceksiniz maalesef, yada gidip adamla yarım saat pazarlığa oturarak 200 tl pahalıya çarşıdan alacaksınız,..sanalreyonumdan iki kere ürün aldım.yorumlarıda okudum.Herkes aynı dertten şikayetçi.Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum diyorlar.Sıkıntılı diyorlar. oyuzden sipariş veren herkes ürününü soruyor.Ben bu sitelerde problem yaşamadım.

Ama hepsiburada dan saat almıştım öğrenci için, çocuk mezun oldu hala saat gelecek.Parasınıda göndermediler.5-6 ay salladılar en son gönderdiler.Sebebi ise hepsiburadanın taşınıyor olmasıymış.Peki hepsi buradadan alışveriş yapıyormuyum. evet hala yapıyorum..Bazen oluyor böyle şeyler.

Saydığınız sağlam sitelerin neden sicilleri kabarık sağlam oldukları için mi ? Ürünün teslim sürelerini sitelerine yazıyorlar 1-3gün veya 1-6 gün zaten ürün alanlar o sürelere razı olduğu için alıyor ; neden fazladan beklesin neden elektrikler akmıyor , su santrallerinin ...fujisi arızalandı gibi yalanlar dinlemek zorunda kalsınlar . Bu saydığınız siteler mi acaba sadece 100 lira eksiğine satanlar ? İki alternatif koymuşsunuz ya bu siteler yada iki saat pazarlık ve 200 lira fazlasına ; neden? Aynı işi yapan başka siteler yok mu? Cevap çooook.
Birde varsayalım ki 200 lira fazlasına alıyoruz , aldığımız ürünü vazgectik deyip iki kez kargo parası ödemeden iade edebiliyoruz , ürün arızalınırsa kapı kapı garanti veren servis aramıyoruz yani sinirlerimizi bozacağımıza ya alternatiflerden alışveriz yaparız yada ayağımıza hizmet veren yerlerden alıp keyifli keyifli kullanırız .(ben yerel mağazalardan alışveriş yaptığımda 200 lira gibi fahiş bir fiyat farkı uygulayan firmada görmedim % 1 ,2, 3 ,5 .... gibi fiyat farkları veya bazen daha da düşük fiyatlar)
H....i.bu...da.com a gelince zaten sicili saydığınız sitelerin 4,5 katı kabarık
Atalarımızın deyimiyle "sui misal emsal olmaz"
Kısaca hem ürün almak istiyorum hem erkenden teslim edilmesini istiyorm hem garanti ve servis koşullarının beni yormamasını istiyorum hem de müşteri hizmetlerinden azar yemeden veya ilgisiz cevap almadan derdimi anlatmak ve cevap almak istiyorum.
Yokmu bu saydığım özelliklere sahip firma ; binlerce var
Keyifli alışverişler dilerim.

ben de geçen hafta gold.com dan çay makinesi almıştım. hala "ürününüz temin ediliyor" aşamasında.. mesaj attım cevap verme gereği bile duymadılar. gold.com hem güvenilir hem de uygun fiyatları var diye tercih etmiştim ama malesef ben de pişman oldum :verymad: sonucu dört gözle bekliyoruzzz :(

BBNET
Geri