GM Tablet google play uygulamaların fotoğraflar gözükmüyor?

Kodla Büyü
DNS adreslerinden dolayı fotoğrafları göremiyorsunuz. DNS leri değiştirirseniz normal çalışacaktır.

DNS yi nasıl değiştiriyorsunuz peki ben ne kadar program denediysem hepsi en güç bir gün sonra engellendi !!

Dnset programı işinizi görür hocam yalniz kurmadan önce ayarlar-guvenlik-cihaz yöneticileri kismindaki işaretli bölümleri kaldirmaniz gerekiyor. Aksi halde kurduğunuz program yönetici tarafından siliniyor. Ben sorunsuz kullanıyorum.

Sofistike' Alıntı:
Bende sorunsuz kullanıyorum arkadaşlar...

hocam ben ikinci bir kullanıcı açtım ve güvenlik cihaz yöneticisi kısmında hiç tik işaretli bir yer görünmüyor ama dnseti kullanamıyorum acaba nerde sorun yaşıyorum

realforever' Alıntı:
Sofistike' Alıntı:

hocam ben ikinci bir kullanıcı açtım ve güvenlik cihaz yöneticisi kısmında hiç tik işaretli bir yer görünmüyor ama dnseti kullanamıyorum acaba nerde sorun yaşıyorum

Hocam tekrar Google play den Dnseti aratıp bulun ve Etkinleştir diyin...

erben23' Alıntı:
realforever' Alıntı:
Sofistike' Alıntı:

Hocam tekrar Google play den Dnseti aratıp bulun ve Etkinleştir diyin...

programı kaldırmıştım hocam tekrar yükledim.etkinleştir seçeneeği yoktu bende aç dedim.program açıldıktan sonra starrt dedim açılan pencereede tamam deyince tekrar google pllay sayfasına yolluyor

play için ;

bilgisayarınızdan play.google.com adresine girin, tablete yazmış olduğunuz google hesabınız ile oturum açın. kurmak istediğiniz programları arayıp bulun ve yükle düğmesine tıklayın.

bu arada tabletinizi de internete bağlayın.

Bilgisayarınızdan yükle butonuna bastığınızda otomatikman tabletinize kurulum başlayacaktır.

tabletten girmek için , görünmeyen resimlerle uğraşmaya çok da gerek yok bence.

BBNET
Geri