GM Tablet Şarj Giriş Yeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan youzer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

youzer

Aktif Üye
Okulumda iki hafta önce tablet dağıttık. Şarj giriş yerleri hemen hepsinde de problemli. Şarj giriş yerleri çok hassas ve ani zorlamada yamuluyorlar. Şimdiye kadar 15 tane tableti garantiye gönderdim. Fakat bunları kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamından çıkardılar. Böyle kalitesiz bir şarj giriş yeri yaparak para kazanma yoluna gittiklerini düşünüyorum. Size de tavsiyem şarj giriş yerleri konusunda öğrencileri uyarınız ve dikkat ediniz.

kimisi garantiye gönderildiğinde ücretsiz değiştirildiğini kimi de 56 tl istendiğini yazmış öğrencilere aktarmak lazım

Bende iki tableti şarj girişi için servise göndermiştim.Biraz önce Pysb ebadan baktığımda tabletin ödemesinin yapıldığını tamir edildiğini ve teslimatta olduğu yazılı. Yani kargoda.Ama biz ödeme yapmadık. Sistemde de garanti dışı yazıyordu. Demek ki ücret çıkarıldığında parayı hemen yatırmamak lazım. Bu konuda bir bilgiye ihtiyacımız var. Acaba ücret kısmı nasıl halledildi.

blackpeace123' Alıntı:
kimisi garantiye gönderildiğinde ücretsiz değiştirildiğini kimi de 56 tl istendiğini yazmış öğrencilere aktarmak lazım

TELPAYA TEL İLE SORDUM BUGÜN ŞARJ YUVASI 62 TL DEDİLER

para ödemeyin şarj giriş kırık sorunu için onu garanti kapsamına dahil ettiler mebden gelen yoğun baskılarla

Şarz giriş yeri sorunlu tabletler için pybs sisteminden hangi arıza nedeniyle giriş yaptınız? Tam sorunu anlatan ifade yok, ya da ben bulamadım..

Arkadaşlar tabletlerin şarj kablolarında da çok fazla sıkıntı oluyor.TELPA yı aradım.arızalı kabloları bir kutuya koyup pybs den her tablet için seri no suna göre arıza kaydı oluşturmamı not kısmına da şarj kablosu arızalı şeklinde yazmamı söyledi.önümüzdeki hafta en az on tane kablo gözderecem servise...

10 tane gönderdiğimiz arızalı tabletin 9'u ters takılan data kablosunun batarya giriş yuvasını ezmesiydi. Diğer 1'i ise cızırtılı hoparlör.

Ben 2 gün önce gönderdim 10 tane tablet hepsinde şarj giriş yeri kırılmıştı. Bugün telpaya baktım tabletler için garanti dahili 0 ücret yazıyordu. Ekranı kırık olan tablete de garanti harici yazıyordu.

BBNET
Geri