GM TAB-4 öğretmen tableti Hata 55

Kodla Büyü
Hocam ne canını sıkıyorsun formatla düzelirse düzelir düzelmezse gönder yeni rom atar gönderirler. :)

Öğretmenlerin bir tanesinde aynı hata var, telpaya gönderdik hesapta arızalı parça değiştirildi diyip geri gönderdiler, problem çözülmeyince mdm@eba.gov.trye attık onlar da kayıt silindi diye mesaj çektiler, tekrar denedik aynen devam ediyor. Nasıl halledeceğiz çözemedim.

Hata aynen devam ediyor, mdm'ye tekrar mesaj attım, bu sefer geri dönmediler. öğretmenin yüzüne bakamaz oldum, ne yapmam gerekiyor çözemedim. bu şekilde hata 55 olayı başına gelip çözen var mı acaba?

bugün iki öğretmen tabletinde aynı problem oldu. hata 55 yazıyor. aktivasyon ekranı gelmiyor.

hocam 5dk tek seferde yaptım hata olmasın diye videosunu izleyerek yaptım yine hata 55 diyor kalıyor. kapatırken de hoşgeldiniz dili türkçe seçeneği kısmı arkada görünüp kapanıyor.

sorunu çözebilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

aynı sorunu okulumuzdan bir öğrenci tabletinde yaşadık... 5 defa servise gönderdim, açıklama satırına her gönderişimde tek tek anlatım durumu ama yine yapmadılar yada yapamadılar... her defasında yazılım test edildi ve güncellendi yazıyor servis fişinde ama yine hata 55 kodu... mdm@eba.gov.tr'ye de mesaj attım onlarda sorunu çözemediler...

Bende son olarak araştırmalarım sonucu youtube.com da video anlatımında bir tane rom buldum ve indirdim. Yönergeleri takip edince sonuca ulaşıyorsunuz.. tablet açılıyor, aktivasyon oluyor ve ekran geliyor...

GENERAL MOBILE E TAB-4 ROM

https://cloud.mail.ru/public/CYV1/GFew6Upo3

himm desene sorun çözülecek gibi değil. o rom u indirip kurdum işe yaramadı ki . bakalım arıza kaydı oluşturdum du bakalım bize servisten ne cevap gelecek.

hata 55 problemi MDM 91 sürümü yüklenerek çözülebilir.
tab4 lerde ortaya çıkıyor. SSL sertifika tarihi uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.
Yüklenen MDM 91 tabiiki biraz farklı. Ama başka çözümü yok.

Serviste MDM 91 yüklettikten sonra fatih üzerinden bağlanmada şifre isteyebilir. Şifreyle bağlamanız gerekebilir.

şimdiye kadar hiç tabletli okulda btr olmadım. tablette ilgili her başlığa bakıyorum, vardığım sonuç: tabletli okulda btr görevlendirmesi istemeyeceksin.

BBNET
Geri