GM E-Tab-5'de uygulama kaldırma.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan coook
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

coook

Süper Üye
Süper Üye
GM E-Tab-5 tablet açılır açılmaz sürekli "maalesef 360 security durdu" şeklinde bir uyarı penceresi geliyor. Tamam diyorum yine yine yine... Böyle bir hata ile karşılaşan var mı? Neyseki sağı solu tıklayarak uyarı penceresinin şimdilik gelmesini engelledim. Ama tableti yeniden başlattığımda yine aynı hatayı veriyor. Tablete format da attım. Sonuç aynı. Bu programı nasıl kaldırabilirim ? Yada başka çözüm?

Dün 2 öğrenci geldi aynı problem ile. Hallettim ama anlatamam :-) bi power a bastım bi ana ekrana bastım hata vermediği bi ara yukledikleri programları devre dışı bıraktım. Uninstall olmuyor sistem programı haline gelmisler

Programın simgesine basılı tutunca usste bilgi kutucuğu çıkıyor oraya sürükleyip devre dışı bırak diyorum

ademola hocam. Devre dışı bırak diyorum. Tablet yeniden açılınca yine aynı sorun :(

Ekli dosyalar

• 360 (1077 x 807).jpg
    360 (1077 x 807).jpg
    191.7 KB · Görüntüleme: 4,470
internete bağlanınca virüs tekrar etkinleştiriyo hocam internete bağlı değilse sıkıntı yok. servise gidip orjinal imaj atılması lazım sanırım virüslü dosyayı antivirüsde silmiyor sistem dosyası oldugu için.

ademola' Alıntı:
internete bağlanınca virüs tekrar etkinleştiriyo hocam internete bağlı değilse sıkıntı yok. servise gidip orjinal imaj atılması lazım sanırım virüslü dosyayı antivirüsde silmiyor sistem dosyası oldugu için.

Teşekkürler hocam. Sanırım başka çare de yok.

hocam öğrenciler bu sabah aynı sorunla gelmeye başladı. 3. denemelik formattan sonra "WIPE PARTITION CACHE" kısmını seçtikten sonra tekrar restart yaptım. sorun ortadan kalktı. Ama yarına virüs aktif olur mu bilemiyorum.

Smyrna' Alıntı:
hocam öğrenciler bu sabah aynı sorunla gelmeye başladı. 3. denemelik formattan sonra "WIPE PARTITION CACHE" kısmını seçtikten sonra tekrar restart yaptım. sorun ortadan kalktı. Ama yarına virüs aktif olur mu bilemiyorum.
hocam çocuklarda artık factory reset atıyo 5 10 kez öyle geliyorlar virüs illet sistem dosyası olmuş silinmiyor, internete bağlanınca geri geliyor virüsler.

Arkadaşlar bu imajları biz kendımız tabletlere atamayız mı
servise göndermeden okulda imajı yedekleyip tabletlere atamazmıyız...

BBNET
Geri