mkaratayy Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 293 9 Eylül 2012 #31 7 temmuzdaki kpss sınavında 90 lira gözetmenlik ücreti almıştım...
DaMieN Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,854 13 Eylül 2012 #32 DaMieN' Alıntı: Geçen sene yapılan protestoları düşünüyorum da... Neyse... Ben her zamanki gibi istemedim görev. Herkesin kendi bileceği iş... Genişletmek için tıkla ... Şimdi sms geldi telefonuma, istemediğim halde bir gözetmenlik çıkmış, görevlendirme belgenizi yarın 16.30'a kadar alın diye. Elbette iptal ettim...
DaMieN' Alıntı: Geçen sene yapılan protestoları düşünüyorum da... Neyse... Ben her zamanki gibi istemedim görev. Herkesin kendi bileceği iş... Genişletmek için tıkla ... Şimdi sms geldi telefonuma, istemediğim halde bir gözetmenlik çıkmış, görevlendirme belgenizi yarın 16.30'a kadar alın diye. Elbette iptal ettim...
ozgulhoca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 252 13 Eylül 2012 #33 bana da mesaj geldi. ben de istemiyorum. iptal ediliyorsa sevinirim de nasıl iptal edeceğim?
A acelayir Aktif Üye Mesajlar 143 13 Eylül 2012 #34 bende başvurmamıştım. az önce mesaj geldi onayladım bende kendi şifrenizle girip onaylayıp iptal edebilirsiniz. başkanlık çıkmış banada
bende başvurmamıştım. az önce mesaj geldi onayladım bende kendi şifrenizle girip onaylayıp iptal edebilirsiniz. başkanlık çıkmış banada
ilon Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,078 13 Eylül 2012 #35 görevlendirmelerime tıklayıp iptal ediyorsunuz...gözetmenlik ve başkanlık çıkmıştı iptal ettim.
ozgulhoca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 252 13 Eylül 2012 #36 teşekkürler. iptal ettim. bu zamana kadar hiç görev almadığımı ve siteye çok yabancı olduğumu fark ettim.
teşekkürler. iptal ettim. bu zamana kadar hiç görev almadığımı ve siteye çok yabancı olduğumu fark ettim.