Girmediğim ders kalmadı

Kodla Büyü

doomsday2589

Aktif Üye
Bilişim teknolojileri öğretmeni olarak bilişim,müzik ve Türkçe dersinden sonra artık beden eğitimi derslerine de giriyorum, yakında okulu üzerime zimmetleyecekler :))

hocam ben 2 yıldır beden eğitimi derslerine giriyorum.haftada 2 gün eşofmanla geliyorum okula.baya keyifli aslında :) :)

Benim portföyüm de epey geniş: Sosyoloji, Psikoloji, Mantık, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Matematik ve Geometri derslerine girdim geçen 2,5 yılda. Elimden geleni vermeye çalıştım, deli gibi hazırlandım ama yine de benim için tatlı bi tecrübe olsa da çok sağlıksız bir durumdu.

hakan hocam hazır konu açılmışken elinizde ikinci dönem zümresi var mı :))
bende bir günü full beden yaptım artık pijamalarla falan gitmeyi düşünüyorum :)

hocam ben bu dört derse bu dönem giriyorum yani hepsine birlikte.
7 saat bilişim 7 saat müzik 5 saat türkçe 6 saat beden eğitimi bide sınıfım var devreleri yakacam yakında :))

ben de kendi isteğimle matematik aldım.haftada 4 saat. en azından öğretmen olduğumu hissediyorum çok güzel bir duygu:)

hocam tek öğretmen olan derslerde zümre yapmama kararı aldık biz.o yüzden 2.dönem zümresi yapmadım...

daha ne istiyorsunn hocam..notu olan bi derse giriyorsunn.. ben 18 saat bilg. dersine giriyorumm laba tabure gelecek sınıftayım ssene başından beri..

BBNET
Geri