Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bir saat alacağım gimora.com adlı sitede uygun ancak orjinalliği kıonusunda tereddütüm var nette şikayete rastlamadım ama forumda bu site hakkında bilgisi olan varmı acaba
siteyi bilmiorum ama ben de eşime seiko alddım. siz distiribitorü araştırın. mesela seikonun ki türkiyede sadece aydın saatmiş. onun garantisini vermemişti site.(morhipo) ben de iptal ettim ve dışarıdan aldım.
nasıl oluyor olutor hocam o kontrol işlemi anlayamadım. 400 liralık saat 350 lira artı bonus kapmaynası var 230 tl ye geliyor kafam karıştı sahte felan olur diye aradaki farklta bayağı var azdaha verip güvenilir yerden alıyım desem
hocam gidin bi saatçiye sorun bunun türkiye distiribütoru kim ya da kimler diye. sonra web sitesine mail atın hangi distiribitörün garantisini veriosunuz die. aksi halde mağdur olabilirisniz
tamam hocam ozamn 2 soru daha sorayım size
1-) internetten bulabilirmiyim distiribütorunü bence vardır ama
2-)siteyi aradıklarında umarım doğru söylerler
ortalık kötü paranoyakmı oldum yoksa ben. diesel saatlerin takliti çok var piyasada
valla hocam taklitler artık o kadar orjinalki saatçiler bşle ayırtedemez durumda nerdeyse..
siz bence internetten de bakın ama sağlam bi saatçiye sorun o verir ismini. siteye acık acık yazın herhangi bi sıkıntıda nasıl olacak falan garanti şartnamesinde distiribütörden bahsedilecekmi falan .. eger zaten bunun garantisini vermiolarsa uzak durun derim. yani benm fikrim bu.
hocam ve saatvesaat distribütör yazıyor siteyi aradım garantisi var 1 hafta içinde koşulsuz iade var diyorlar saat elinize geçince istediğinize gösterin beğenmezseniz iade edersiniz diyor bayan faturalı diyor yalnız biz forumsaat ten alıyoruz fatura gimaro.com adına kesilir sıkıntı olursa bizle irtibata geçeceksiniz diyor
valla o zaman siz bilirsiniz hocam nihai kararı siz vereceksiniz. ben bildiklerimi yazdım.siz saati göstereceksiniz ama saatin içi açılırsa garanti kapsamndan cıkar mı acep. içini açmadan bilemez saatçi ne de olsa orijinal olup olmadığını. bana soracak olursanız az para vermiceksiniz giidin dışarıdan alın 2 taksit fazla odeyin