Ghajini (2008)

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif

Ekli dosyalar

• ghajini.jpg
    ghajini.jpg
    19.9 KB · Görüntüleme: 953
Evet kesinlikle tavsiye olunur. Sıkmadan izlettiriyor, izlediğim 3. hint filmi (1. 3 idiots, 2. Taare Zameen Par)..Ama Memento'yu (Akıl Defteri) izleyenler biraz ,"çalmışlar" vs. yorumları yapabilirler izlerken..

Bu adamın filmleri güzel oluyor. Efsane olmuş "3 İdiots" ve "Taare Zameen Par" güzel filmlerdi. Bunu da duydum ama henüz izlemedim.

ahmetfx' Alıntı:
Evet kesinlikle tavsiye olunur. Sıkmadan izlettiriyor, izlediğim 3. hint filmi (1. 3 idiots, 2. Taare Zameen Par)..Ama Memento'yu (Akıl Defteri) izleyenler biraz ,"çalmışlar" vs. yorumları yapabilirler izlerken..

Memento dan esinlenmişler , esinlenmeselermiş imdb puanı daha da tavan yapar ve klasik bir film olurmuş zaten.
Film benim de çok hoşuma gitti, öğrencilere izletiyorum - onlar da beğeniyorlar, çünkü : aksiyondan dolayı erkekler, duygusallıktan dolayı kızlar beğeniyor, sıkılmadan izliyorlar, merak unsuru da var tabi, sonunu bilmiyorsunuz.

ahmetfx' Alıntı:
Evet hocam filmi izlerken benimde aklıma Mementodan çalıntı olduğu gelmişti. :D

bu arada rag de basanti diye bir filmi vaar izleyen var mı? ben alt yazı bulamadım da izleyemiyorum.

film indirirken önce alt yazıya bakmak gerekiyor :D

izmitlii' Alıntı:
bu arada rag de basanti diye bir filmi vaar izleyen var mı? ben alt yazı bulamadım da izleyemiyorum.

film indirirken önce alt yazıya bakmak gerekiyor :D

ben izledim diğerleriyle alakası yok. yani çok güzel değil. beklentim biraz yüksekti ama sıkıldım izlemedim kapattım.

Çoğu filmini izledim biraz daha film odaklı olup müzik kısımlarını kısa tutsalar daha başarılı olurdu diye düşünüyorum.Buna rağmen filmlerini zevkle izliyorum

BBNET
Geri