gerekirse ücretli image upload

Kodla Büyü

frezmb

Aktif Üye
Merhabalar.
Asp.net C# projem için resim yüklemem gerekiyor.

Klasik yollarla yüklemeyi yapıyorum ama ajax ile sayfam post etmeden resimi yüklemek istiyorum.

Kısaca bahsedeyim.

5 adet background resmi olan div'im var bunlar içinde opacity değerleri sıfır olan file uploadlarım var.
Kullanıcı zemin resmine tıkladığını zannederken fileuploadın browse dümesine tıklamış oluyor.

Dosya seçildiğinde direkt upload'a başlamasını(yükle diye ayrı bir buton istemiyorum dosya seçmesi yeterli olmalı)
ve divin içinde yükleniyor.gif in upload boyunca gözükmesini upload bittiğinde resmin küçük önizlemesinin çıkmasını istiyorum

Resim yüklemeler bittiğinde kaydet butonuna basıldığında

resimlerin adlarını aralarında boşluk ile textboxa yazdırılmasını istiyorum. (projede textbox değil ama orasını benim halletmem gerek)

Code project, codecanyon gibi ücretli ücretsiz bir çok yer yüzlerce proje denedim.
Tam olarak isteğime uyan olmadı veya kullanımında sıkıntı yaşadım.

İlgilenen arkadaşlara sadece ilgili sayfanın bulunduğu visual studio 2012 proje dosyasını gönderebilirim.

Abartı olmamak kaydı ile ücret karşılığı yardım istiyorum.
Teşekkürler.

banada böyle bir şey lazım olmuştu, epey aramıştım ama kayda değer bir şey bulamadım.En son kendi modifiye ettiğim bir uygulama ile çözdüm olayı.Bence işinizi görürü, ancak classic asp temelli çalışıyor,

Hocam klasik asp derken resimleri post ederek mi yüklüyor.
Eğer öyle ise o şekilde yapıyorum zaten.
Sıkıntım java ile file upload'in dosya seçim olayında ajax upload in başlatılması ve bittiğinde bilgilerin bana yine sayfa yüklemeden gelmesi.

sayfa post etmeden ajax olarak istenilen klasöre yüklüyor, dosya isminide geri dönderiyor. ben ismini direk textbox'a aktardım, istenirse runtime olarak img olarakda eklenebiliyor,

Hocam öncelikle teşekkür ederim. Malesef proje şu anda yanımda değil. Bugün ilk isim denemek olacak. Tekrar size mesaj ile donus yapacağım. Saolun

BBNET
Geri