Generali hakkında

Kodla Büyü

volkankey

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar trafik ve kasko zamanı geldi benim için.
Gidecek paracıklar yani.
Her neyse şu anda generali den 2007 model 1.3 multijet fiat linea dynamic Aracım icin ( 2 yıllık hasarsızlığım var.) 210 TL trafik 520 TL de genişletilmiş kasko teklifi verdiler.
Daha uygun da yok.
Kullanan ve sorun yaşayan var mi? Ya da öneren?

bende generali kullanıyorum ama şükür ihtiyaç duymadım şubatta bitecek tekrar yenilerim sanırım...

Sampo japonunoni mini hasarini kullanip ertesi sene kasko furmasini degistirirseniz hasarsizliginiz bozuluyor. Dikkay edin derim

Sayın hocam bulunduğunuz yer neresi. Sigortacım antalyada Ahmet Şahin 05337689827 . Ararsanız Serkan eniştenizden aldık dersiniz. Genelde Abi derler. fiyat alabilirsiniz
Bende yeni trafik sigortası yaptırdım 29/12/2014 AKSIGORTA 153,22 TL
Kaskoda genişletilmiş. GROUPAMA SIGORTA 458.87 tl ye yaptırmıştım.

hocam ben ilk arabamı aldığımda 2 sene önce generalli den yaptırmıştım ucuz ve de renault ile anlaşması olduğu için tercih etmiştim (bir de aceleye getirdim son günleri idi kaskonun, 1700 gibi bir fiyattan 900 tl ye yaklaşık yaptırdım). kaskoyu kullanmadım hatta ki policeyi 1 ay sonra aldım direkt torpido gözüne atmıştım. 1 sene sonra farklı bir firmadan kasko yaptırmak için gittim önce yaptığım yer kapalı idi. adamlara illa generalli olsun diye bastırıyordum. daha sonra en son yaptıdığım yer generalli sigortanın şerh koyduğnu gösterdi. sözde full kasko idi ama 6500 km ye kadar. 6500 ü aştıktan sonra ne oluyor allah kerim. o günden sonra pek yanaşmadım generalli ye aklınızda bulunsun. son bir not geçen sene halk sigortaya yaptırdım bu sefer poliçeyi de inceledim gayet makul idi fiyatı da generalli ye göre uygun idi. bu sene de ya halk ya da fiyat yüzünden (daha yaptırmadım araştırmadayım) sompo japan a gideceğim.

Trafik sigortasinda oneriliyor generali ama kaskoda yaptirmayin odemede sikinti cikartiyor diyorlar. Aklinizfa olsun.

Yorumlar için teşekkürler.
Istanbuldayım hocam.
Antalya için daha uygun olması normal.
Sompo 730 TL veriyor kasko için ki kullanmıştım daha önce gerçekten iyi firma
Ama generali 200 TL den fazla indirimli
Bir kac kişiden daha duydum bazı sorunlar generali icin
Daha yakın teklifler olursa generaliyi secmem ama bakalım
Sigortam.net ten de teklif aldım hocam

trafik sigortası biraz pahalı gibi ben 180 tl ye yaptırdım 4 ay önce

Kaskoyu dubai sigorta ya yaptırdım genişletilmiş kasko ayrıca cam hakki normalde senede 1 ya da 2 iken sınırsız mış. Istedigin kadar cam kır :)
520 ye yaptırdım

BBNET
Geri