Gemi Modelciliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan guslu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

guslu

Site Gezgini
Tüm öğretmen arkadaşlarım, sizde benim gibi formatörlüktü, normdu 4+4+4 dü gibi şeylerden bunaldıysanız , her sabah internetin başına geçip acaba bugün başımıza yine ne çıkarttılar diye düşünüyoranız, okulun velilerin öğrencilerin stresinden yorgunluğundan bıktıysanız size bir önerim var. Buyrun sizi bir hobi sahibi yapalım. Gemi modelciliğinden bahsetmek istiyorum 3-4 yıldır bunca tantananın arasında kafamı boşaltmanın en güzel yolu olarak bunu buldum. Bilgisayarda saçma sapan siteleri gezip tv de ipe sapa gelmeyen programları izlemekten de kurtuldu. Kendi eserimi üretiyor olmanın keyfini yaşadım.

Eğer sizlerde benim gibi düşünüyor bu hobiyi merak ediyorsanız sizlere yardımcı olmak ve bu hobinin gelişip çoğalmasına yardımcı olmak isterim.

( eğer link vermemin sakıncası yoksa varsa adminden linki kaldırmasını istiyorum)

Örnek olarak http://www.modelteknikleri.com sitesi başlamak isteyen arkadaşlar için bir kaynak olacaktır. Şiddetle tavsiye ederim.

Saygılarımla ..

Gel hocam başlatalım seni de. 8) Zehir gibi kana bir karışsın , ne norm var ne başka birşey. Geçen hafta normdan ilçenin öte tarafına tayin çıktı. Hiç umrumda değil eve gitsemde şu geminin direğini yapsam diye düşünüyordum :D

Hocam modeli yapıp üstüne güzel bir eskitme boya yaparsanız (resim teknikleri üstüne çalışıyorsunuz madem) seyrine doyum olmuyor. Örnekler var incelemenizi tavsiye ederim.

BBNET
Geri