A ayss Aktif Üye Mesajlar 103 8 Temmuz 2010 #1 bilgisayarı her kapatışımda internet geçmişi siliniyor. herhangi bir temizleme programı kurulu değil.
bilgisayarı her kapatışımda internet geçmişi siliniyor. herhangi bir temizleme programı kurulu değil.
Hacker Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 696 8 Temmuz 2010 #2 internet seçeneklerine girdiğinde orada çıkışta gözatma geçmişini sil seçeneğini kaldırırsanız muhtemelen düzelir.
internet seçeneklerine girdiğinde orada çıkışta gözatma geçmişini sil seçeneğini kaldırırsanız muhtemelen düzelir.
volkankoc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 845 8 Temmuz 2010 #3 Büyük ihtimal firefox kullanıyorsunuzda onda sizin bahsetmiş olduğunuz bir ayar mevcut. Seçeneklerde gerekli ayarları bulabilirsiniz
Büyük ihtimal firefox kullanıyorsunuzda onda sizin bahsetmiş olduğunuz bir ayar mevcut. Seçeneklerde gerekli ayarları bulabilirsiniz
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,478 8 Temmuz 2010 #4 Araçlar>internet seçenekleri sanırım sizde şu seçenek işaretli olmalı. Ekli dosyalar gecmiş.jpg 156.6 KB · Görüntüleme: 1,115
A ayss Aktif Üye Mesajlar 103 8 Temmuz 2010 #6 o seceneği bulamadım :? ie kullanıyorum. yeni format attım . o secenek yok direk sil ve ayarlar var
beyazgolge Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,207 8 Temmuz 2010 #8 hocam şifre yazmaktan şikayetçiyseniz opera yı tavsiye ederim.