botett Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,100 29 Nisan 2013 #1 Arkadaşlar geçmiş döneme ait SBS bilgilerini nasıl öğrenebiliriz. Öğrencilerin ders ders net ortalaması, katılan öğrenci sayısı vs...
Arkadaşlar geçmiş döneme ait SBS bilgilerini nasıl öğrenebiliriz. Öğrencilerin ders ders net ortalaması, katılan öğrenci sayısı vs...
hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,969 29 Nisan 2013 #2 e-okulda sınavlar diye bir bölüm olacaktı.
botett Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,100 29 Nisan 2013 #3 hasan' Alıntı: e-okulda sınavlar diye bir bölüm olacaktı. Genişletmek için tıkla ... E OKULDA BULAMADIK, BAŞKA BİR YÖNTEM VAR MI ACABA
hasan' Alıntı: e-okulda sınavlar diye bir bölüm olacaktı. Genişletmek için tıkla ... E OKULDA BULAMADIK, BAŞKA BİR YÖNTEM VAR MI ACABA
hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,969 29 Nisan 2013 #4 ııı sorunun kaynağı şu, yeni aklıma düştü. Başka okulun souçlarını göremessiniz, çünki şu an ortaokuldasınız , ilköğretim okulları kapandı... "ilköğretim " şifresi ve kullanıcı adıyla ki eğer kapanmadıysa girerseniz şansınız var..
ııı sorunun kaynağı şu, yeni aklıma düştü. Başka okulun souçlarını göremessiniz, çünki şu an ortaokuldasınız , ilköğretim okulları kapandı... "ilköğretim " şifresi ve kullanıcı adıyla ki eğer kapanmadıysa girerseniz şansınız var..