Gazze konusunda güvenli vakıf/dernek

Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.
İsim değiştirmek yasak mı forumda. Öyle bir kural yok bildiğim kadarıyla. Hangi konuya ne yazacağıma ben karar veririm. Kimseyi de ilgilendirmez. Bırakalım da mesajın alakası var mı yok mu forum üyeleri karar versin.

Önce bi attığınız mesaj sayısı ve tepkime puanınıza bakın, sonra da benim mesaj ve puanıma bakın bakalım neyi sabote ediyormuşum.

İnsanları din ile kandıranlar bu dünyada en uyuz olduğum kişilerdir. Bu tür derneklerin çoğunun yaptığı da budur.
Bu ne ya çocuk gibi puanıma bak tepkime bak, seninki çok tebrik ediyoruz forumca :) Her fikrin alıcısı var bölücüler bile tepkimeye giriyor memlekette, sonra süveteri giy çık bahşiş bile toplayan var sanal puanı geç. İnsanları din ile kandıranlara aklı başında herkes karşı çıkar. Kibir ile karşındakini küçümsersen dalga geçersen; vakıf değilsin dernek değilsin konunun muhatabı hiç değilsin bana gönder paraları dersen, madem burası forum etki tepki de biliyorsun cevabını alırsın.

Bu ne ya çocuk gibi puanıma bak tepkime bak, seninki çok tebrik ediyoruz forumca :) Her fikrin alıcısı var bölücüler bile tepkimeye giriyor memlekette, sonra süveteri giy çık bahşiş bile toplayan var sanal puanı geç. İnsanları din ile kandıranlara aklı başında herkes karşı çıkar. Kibir ile karşındakini küçümsersen dalga geçersen; vakıf değilsin dernek değilsin konunun muhatabı hiç değilsin bana gönder paraları dersen, madem burası forum etki tepki de biliyorsun cevabını alırsın.
Beni her konuyu sabote etmekle suçladığınız için puana bak dedim. Öyle olsa bu kadar puan olmazdı anlamında. Yemişim puanı. Bırakın da "ama mesaj gönderiyorlar" diyen arkadaşlara da azcık takılayım. Çocukluk arıyorsan çok var bu konuda o mesajlardan.
Bir mesaj yazarken gelecek tepkilerden mi çekineceğim. Komik olmayın. Ben kendi fikrimi söylerim. Yıllardır forum üyesiyim kimseye bir hakaretim olmamıştır. Ama çok eleştirmişimdir. Doğru. Ben böyleyim. Yapacak bişey yok.
"Alırmışım cevabını" çok korktum. Bundan sonra üslübuma dikkat edeceğim.

Yardım konuşanlar diyeceğini demiş, geri kalanlar maalesef fikrini karşıya yedirme çabasında. Konu kapatılmıştır. İsteyen ilk mesajlara bakıp fikir edinebilir.

Durum
Konu kilitlenmiştir.
BBNET
Geri