Gaziantep teki formatör arkadaşlar. Yardım....

Kodla Büyü

aykutgultekin

Aktif Üye
Gaziantep te görev yapan formatör öğretmen arkadaşlar seminer döneminde ek dersiniz nasıl yapılıyor. Benim idare ısrarla 3 3 3 şeklinde yapılır diyor... Görev yazımızdaki tarihi anlatıyorum ama anlamıyorlar... O nedenle gaziantep te görev yapan arkadaşlardan 4 3 4 3 4 şeklinde alanlar (İl formatörünün dediğine göre benim dışımda herkes :) ) okullarının adını yazsalar da benim müdürü o okul müdürü ile görüştürüp en azından başka okulların bunu yaptığını gösterip ikna edebilirim diyorum... Şimdiden teşekkürler....

Arkadaşlar bence moderatör olduğumuz için hak ettiğimiz ekdersi almak için sesimizi duyuralım.Ama bundan daha önemlisi de herhalde Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinin gasp edilen hakları,ders saatleri vs.Bunları birebir yetkili ağızlara sormak,konuyu sıcak tutmak ve beklentilerimizi söylemek gerekir.Konferans yöneticisi olarak ,bundan büyük fırsat elimize geçemez.Bu durumu fırsata çevirip birşeyler yapmak gerekir.Hatta BTE derneğinin bizlerler ilgili hazır metinlerini kullanabiliriz.Burdan BTE derneği başkanı arkadaşımıza sesleniyorum.Gücümüzün ne olduğunu konferanslarda gösterelim.Tşkler

arkadaşım formatör 18 saat ek ders alır; bu ilgili görev yazısında böyledir... bu şekilde yapmadıkları takdirde şikayet et olur biter...

Ya sorun şu idare ile aramız son derece iyi sene içinde hiçbir sorun yaşamıyoruz. Aramızdaki ilişki bozulmasın diye şikayet etmek istemiyorum. Bunun yerine Gaziantep te ki arkadaşlardan birinin müdürü ile görüştürsem benim müdürü yani herhangi bir okulda bu işin 18 saat üzerinden olduğunu duysa verecek zaten arada da tatsızlık olmayacak. O yüzden gaziantep teki arkadaşlardan birinin ben 18 saat alıyorum okulumda şu dese bana yardımcı olsa sorunu çözmüş olacağım ama...

Hocam 3 3 3 3 yazıyorsa sende öğleye kadar dur. Öğleden sonra okulda olma. Bu kadar basit. Boşver uzatma. 2 saat ders kaybın olur haftalık.

hocam sene başında ve geçen sene zaten öyle oldu. Bende sesimi çıkarmadım. Ama bu sene seminer dönemi 3 hafta malum. iki haftada 4 saat senin dediğin gibi eksik olacak son hafta ise hiç alamayacağım 18 saat te öyle yapıyor toplamda 22 saat nerden baksan 150 160 tl para ediyor toplamda.

BBNET
Geri