candasarin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 698 17 Ekim 2011 #1 Gazete Hazırlama Psd Şablonlar İndirme bağlantısı: http://oron.com/zh1fi2ylx6xh
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 7,046 23 Ekim 2011 #8 Güzelmiş bunun dergi için olanları da var mı ki?
candasarin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 698 24 Ekim 2011 #9 omd' Alıntı: Güzelmiş bunun dergi için olanları da var mı ki? Genişletmek için tıkla ... Olmaz mı. kısa süre içerisinde inş paylaşırım hocam.
omd' Alıntı: Güzelmiş bunun dergi için olanları da var mı ki? Genişletmek için tıkla ... Olmaz mı. kısa süre içerisinde inş paylaşırım hocam.
B barbakuda Site Gezgini Mesajlar 38 24 Mart 2012 #11 Buradan indiremiyorum, başka bir şekilde gönderebilir misiniz?
B barbakuda Site Gezgini Mesajlar 38 24 Mart 2012 #13 "FileSonic tüm işlevsellik paylaşımı artık devre dışıdır. Bizim hizmet yalnızca kişisel yüklediğiniz dosyaları upload ve almak için kullanılabilir. Bu dosya size aitse, dosya yöneticisinden doğrudan indirmek için lütfen giriş yapın." diyor. Sanırım telif hakkı nedeniyle dosya paylaşımını kapatmışlar.
"FileSonic tüm işlevsellik paylaşımı artık devre dışıdır. Bizim hizmet yalnızca kişisel yüklediğiniz dosyaları upload ve almak için kullanılabilir. Bu dosya size aitse, dosya yöneticisinden doğrudan indirmek için lütfen giriş yapın." diyor. Sanırım telif hakkı nedeniyle dosya paylaşımını kapatmışlar.
candasarin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 698 24 Mart 2012 #14 Malesef bu konun tekrarı yok arkadaşlar.
H her_dem Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,559 25 Mart 2012 #16 All sharing functionality on FileSonic is now disabled. Our service can only be used to upload and retrieve files that you have uploaded personally. If this file belongs to you, please login to download it directly from your file manager. inmiyor
All sharing functionality on FileSonic is now disabled. Our service can only be used to upload and retrieve files that you have uploaded personally. If this file belongs to you, please login to download it directly from your file manager. inmiyor
yağmurtan Aktif Üye Mesajlar 208 25 Mart 2012 #18 ben de indiremiyorum hata veriyor. Bu paylaşım programının dilinden anlayan var mı?
J japcann Aktif Üye Mesajlar 149 25 Mart 2012 #19 ben de indiremiyorum arkadaslar yardımcı olabilr misniz?
candasarin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 698 25 Mart 2012 #20 Arkadaşlar sonunda buldum, konu linkimiz yenilenmiştir. Güle güle kullanınız.
sesumut Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,632 25 Mart 2012 #26 eline sağlık hocam güzel bir paylaşım :++:
B berserk Aktif Üye Mesajlar 208 25 Mart 2012 #28 candasarin' Alıntı: omd' Alıntı: Güzelmiş bunun dergi için olanları da var mı ki? Genişletmek için tıkla ... Olmaz mı. kısa süre içerisinde inş paylaşırım hocam. Genişletmek için tıkla ... Buna sevindim. Bu ve gelecek olan paylaşımın için şimdiden teşekkürler.
candasarin' Alıntı: omd' Alıntı: Güzelmiş bunun dergi için olanları da var mı ki? Genişletmek için tıkla ... Olmaz mı. kısa süre içerisinde inş paylaşırım hocam. Genişletmek için tıkla ... Buna sevindim. Bu ve gelecek olan paylaşımın için şimdiden teşekkürler.