skolst Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 431 3 Aralık 2012 #1 Arkadaşlar galeride fotoğraf albümü oluşturup resim ekliyorum daha sonra müdürün resmini koymaya geliyorum fakat galerideki resimler görünmüyor ne yapabilirim?
Arkadaşlar galeride fotoğraf albümü oluşturup resim ekliyorum daha sonra müdürün resmini koymaya geliyorum fakat galerideki resimler görünmüyor ne yapabilirim?
klebsiella Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,201 3 Aralık 2012 #2 aynı sorun bende de var , dün akşam böyle bir sorun yoktu resim ekleyemiyorum
06Davut Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,317 3 Aralık 2012 #3 evet hocam bende aynı sorunlu kurşılstım hiç resim atamıyorum yukleniyor ama bos tıklayınca açıyor,
B bilgogrt61 Aktif Üye Mesajlar 125 3 Aralık 2012 #4 Sanırım resim boyutları büyük olunca oluyor. Bende de oldu boyutları küçültüp attım. Sorun çözüldü.
skolst Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 431 3 Aralık 2012 #5 En küçük boyutta atıyorum aynı resimleri ortaokul kısmında da kullandım orada bir sıkıntı cıkmadı
06Davut Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,317 3 Aralık 2012 #6 bilmiyorum hocam küçülttüm yine olmadı