Galeri ve Dosyalar Bölümü Hakkında..

Kodla Büyü

erkantuzcu

Aktif Üye
Okul web sitenizi güncellerken eminim ki sizinde başınıza gelmiştir bu kategorilendirme ya da arşiv sorunu!

Daha önce bununla ilgili bir konu açıldı mı bilmiyorum? Ama merak ettiğim bir konu var;

Okul web sitesi yönetim paneli "Galeri" bölümünde de "Dosyalar" bölümünde olduğu gibi "Dosya Kategorisi Ekle" seçeneğinin olmamasının sebebi nedir? Ayrıca Dosyalar bölümünde ise var olan Dosya Kategorisi Ekle bölümünden bir kategori ekledikten sonra bunun içine bir alt kategori daha eklemek istesem burada da yine kategori ekle diye bir seçeneğin olmamasının sebebi nedir?

Örneğin; Galeri bölümü için Öğretmenler diye bir kategori ve branşlara göre Matematik, Fizik vs. alt kategori oluşturmak mümkün görünmüyor. Her sene sonunda haberleri dosyaları vb. arşivlemek için bi' ton işlem yapmak zorunda kalıyorum. Halbuki en başından bu kategori işi olsa sadece bir iki link güncelleyerek bu problemi aşabilecek iken sistemde bunu yapmak olamıyor. Benim bilmediğim bir şey mi var, yoksa sistem için bu bir eksiklik midir?

Bunun sebebini bilen veya bu arşiv ve kategorilendirme problemini çözen arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa memnun kalırım. Şimdiden teşekkür ediyorum...

Sayın Hocam,

22-25 Ekimde Afyonda çalıştay var. Bu önerinizi web sitesine bakan arkadaşlara ileteceğim. Arşivleme gerçekten sorun. Bu gün çalıştay için istek ve öneriler gönderdik. İstekler kısmında bunu yazmıştım.

İyi çalışmalar.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

22-25 Ekimde Afyonda çalıştay var. Bu önerinizi web sitesine bakan arkadaşlara ileteceğim. Arşivleme gerçekten sorun. Bu gün çalıştay için istek ve öneriler gönderdik. İstekler kısmında bunu yazmıştım.

İyi çalışmalar.

O zaman şimdiden çok teşekkür ediyorum. Okul web siteleri ile ilgili en büyük problemim bu çünkü. İstiyorum ki okulun iyi bir arşivi olsun ama her sene çok uğraştırıyor ve tam istediğim gibi de olmuyor. Her okulun güzel bir arşivi olması adına çok iyi olacaktır diye düşünüyorum. Saygılar...

BBNET
Geri