Galatasaray Stadı Beşiktaş ile Paylaşmayız dedi

Kodla Büyü

btnotlari

Süper Üye
Süper Üye
http://www.ligtv.com.tr/haber/galatasaray-hayir-dedi

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Ankara'daki toplantının ardından yaptığı açıklamada "Galatasaray'ın stat konusunda Beşiktaş'a cevabı 'hayır' olmuştur" dedi.

Ankara'da Spor Bakanı Suat Kılıç, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Beşiktaşlı mevkidaşı Fikret Orman'ın yaptığı toplantı sona erdi. Normalde 1 saat olarak planlanan toplantı 3 saat sürdü. Toplantı sonrası ilk açıklama yapan Adnan Öztürk, " "Galatasaray'ın stat konusunda Beşiktaş'a cevabı 'hayır' olmuştur" dedi.

Öztürk Galatasaray'ın toplantıdaki tavrını açıklarksen, "Beşiktaş ile Galatasaray arasında uzun süredir devam eden TT Arena tartışmalarına son vermeye çalıştık. Sayın bakanın daveti özürene geldik, oturduk, konuştuk. Sayın bakan da iyi bir evsahipliği yaptı. Beşiktaş kulübünün, Galatasaray'ın stadını kullanma isteğine, sayın bakanın huzurunda bu talebi yerine getiremeyceğini söyledik. Galatasaray resmi kararını açıklamıştır. Bu talebi uygun görmüyoruz dedik ve bu konu kapanmıştır" ifadelerini kullandı.

Etme bulma dünyası. Beşiktaşlıların kızmaya hakkı yok. bizlere izin vermedikleri için olimpiyat stadında yaşanılan rezilliklerini unutmadık hala.
Ama şahsi fikrim Kullanmalarına izin verilmeliydi.

Ultraaslan'ın açıklaması etkili olmuş demekki, Fatih Terim'e bile gider yaptılar stadı Bjk'ye verebiliriz dediği için.

Beşiktaş sağlam para verebilseydi Gs'ye kabul edilirdi ama adamların bilmem kaç yüz milyon avro borcu varken Gs'yi ikna edecek bir para verememişler demekki. Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene Ts Atletic Bilbao maçı için 350 milyar vermişti tek maçlığına, o maçta oynanmamıştı Fb'nin cezası açıklanıp ts'nin şampiyonlar ligine gitmesinden ötürü.

girdap08' Alıntı:
Etme bulma dünyası. Beşiktaşlıların kızmaya hakkı yok. bizlere izin vermedikleri için olimpiyat stadında yaşanılan rezilliklerini unutmadık hala.
Ama şahsi fikrim Kullanmalarına izin verilmeliydi.

Milan-İnter aynı stad'a oynuyor yıllardır... ancak bizde böyle bir kültür hakikaten yok... lafım Galatasaray'a değil kimin stadı için konu geçse aynı şeyler söylenecekti. arkadaşın yorumundaki Galatasaray'ın olimpiyat esareti gibi...

Neden tek bir yerde oynaması gibi bir durum söz konusu oluyor ki? İstanbulda kaç stat varsa dönüşümlü olarak oynasınlar. Bir ay TT Arena'da diğer ay Şükrü Saraçoğlu'nda vb. :idea:

evet Galatasarayın stadı ve sizorada oynayamayacaksınız nasılbiz zamanında olimpiyata gittiysek sizede gerekirse halı saha yolları açılır...

çok beklersiniz... Siz zamanında paylaşmadınız stadı şimdi hangi yüzle istiyorsunuz acaba?

kardeşim sahibi olduğun şeyi vermezsin. stad senin değil ki neyi vermiyorsun. valla çok komik ya :puhaha:

Accipiter' Alıntı:
sahrak' Alıntı:
Accipiter' Alıntı:
kardeşim sahibi olduğun şeyi vermezsin. stad senin değil ki neyi vermiyorsun. valla çok komik ya :puhaha:
hocam stad galatasarayın değil diyorsun ya sen daha komiksin valla :lol:

o zaman okursun hocam kimin olduğunu gülmen geçer :mrgreen:
hocam türkiyede ki bütün stadların olduğu gibi tt arena da gençlik ve spor müdürlüğüne ait. ama üst kullanım hakkı 49 yıllığına galatasarayda. bu da demek oluyorki 21 yaşında olsak en az 70 yaşına kadar gsnin kullanımında. o zamana kadar yaşarsak belki jimnastik için modası geçmiş stadı size veririz :puhaha:

sahrak' Alıntı:
hocam türkiyede ki bütün stadların olduğu gibi tt arena da gençlik ve spor müdürlüğüne ait. ama üst kullanım hakkı 49 yıllığına galatasarayda. bu da demek oluyorki 21 yaşında olsak en az 70 yaşına kadar gsnin kullanımında. o zamana kadar yaşarsak belki jimnastik için modası geçmiş stadı size veririz :puhaha:

Çok güzel. stadın gs nin olmadığı gerçeğini okuyarak öğrenmişsiniz :mrgreen:

şimdi bir de yapılan protokolü okuyun ve diğer bahsettiğiniz stadlardan ne farkı var görün. ya da ben size 1. ağızdan yazayım:

"Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol Programı’na telefonla bağlanan GSGM eski müdürü Yunus Akgül, "Ortada bir polemik var ben bürokratım. Bu polemiğe katılmam mümkün değil. Ben sadece sorulan sorulara, altında imzam olan evraklara cevap verebilirim. Ben o dönem GSGM müdürüydüm. Galatasaray Kulübü'yle devletin yaptığı protokolde benim imzam var. Bu protokol gizli saklı değil, ortalıkta. İsteyen de istediği şekilde ulaşabilir. Orada bir madde var. Diyor ki o madde, Galatasaray’ın kullandığı dönemlerin dışında GSGM, (şimdi ikiye bölündü spor genel müdürlüğü oldu) isteyen istediği şekilde kullanabilir bu stadyumu. Buradan hareketle öncelikle Galatasaray, kullanım hakkı Galatasaray’a devredildiği için bunu Beşiktaş’a istediği şekilde kullandırabilir. Olayın birinci kısmı bu, eğer kullandırmak isterse. Olmadı, Beşiktaş devlete; yani GSGM’ye başvurup “ben burada oynamak istiyorum” derse GSGM de bunu uygun bulursa protokol buna cevap veriyor. Yani net benim söyleyebileceklerim bunlar. Söylediğim gibi bizim bir protokolümüz var, gizli saklı değil, açık herkes bunu bulabilir. Spor genel müdürlüğüne Beşiktaş eğer başvurursa bunu rahatlıkla bu protokol karşılayabiliyor. Size diyeceğim bu. 2 tane protokol yok. Rahmetli Özhan Canaydın başkanın imzaladığı protokol ön protokoldür. Fakat, onlar stadyum yapılmadan, stadyumun yapılmasıyla alakalı protokollerdir. Daha sonra bizim sayın Adnan Polat ile imzaladığımız protokol ise staT yapıldıktan sonra stadın nasıl kullanılacağı ile ilgili protokoldür." dedi.

Ahmet Çakar: Beşiktaş devlete derse ki, bu nedenlerden dolayı oynamak istiyorum, bunun kararını devlet verecektir, doğru mu? Ve devletin oynatma yetkisi de protokole bağlıdır, doğru mu anlıyorum?
Yunus Akgül: Evet, doğru anladınız."

Ha stadı verirler vermezler o ayrı mesele. Ama verecek olan da vermeyecek olan da gs değil :puhaha:

stadı kendinin zanneden gsli arkadaşlar... tüm stadların üst kullanım hakkı takımlarda tamamda arenanın sözleşmesinde farklı noktalar olduğunu yunus akgül geçenlerde açıkladı... açıkçası yok demeleri kötü oldu çünkü karizma çizilecek gsnin... yakında göreceğiz emirin demiri nasıl kestiği..

o aslan yatağından kaç tane guş yuvası çıkar çeviriverem bi kenarını beşiktaş kardeş takımdır

Gitsin olimpiyat stadında oynasın bjk. zamanında gs oynamıştı kimseye stad verin bize dememişti :)

Bir Beşiktaş'lı olarak, maçlarımızın TT arenada oynanmasını istemem zaten.. Geçen yıl stadı görmek için, GS-Kayseri maçına gitmiştim ve gittiğime pişman oldum.. Maça ilginin az olmasına rağmen, metro ile gidiş-dönüş bayağı bi sıkıntılı olmuştu.. Umarım FB bi centilmenlik yapar da, Kadıköy'de oynarız..

Çok ta trişka 8)

İsterlerse gelsinler bizim burada halısaha da oynasınlar. Yolum düşerse belki izlerim. :tr:

Neyin tartışmasını yapıyorsunuz siz? :)

Galatasarayı kardeş takım zannederdik, meğer öyle değilmiş fırsatını bulunca bir kaşık suda boğacakmış. En azından herkesin ne olduğu ortaya çıktı. Stad meselesinide tatlıya bağlasa iyi olurdu aslında. Çünkü yukardan oynayacaklar diye bir emir geldiğinde kuzu kuzu verecekleri bir gerçek. Kendilerinin olmayan bir stadı bu kadar kıskanmaya gerek yoktu. Ayrıca hepimiz bilyoruzki devlet el atmasaydı galatasaray siddin sene bu stadı yapamazdı. Kimin malını kimden kıskanıyorlar anlayamadım. Bu olay galatasaray tarafından kardeşliğimizde derin yaralar açmıştır vesselam.

hiç bir taraftar grubu rakip takımın kendi stadında oynamasını istemez. yukarıdan oynayacaklar denmesini de beklemeyin bence. kolay değil o işler sorumluluk almak isteyeceklerini hiç sanmıyorum. ayrıca kadıköyü gördünüz yaktılar yıktılar. aynı şeyi de bir derbide 2 takımdan biri yaptığında ertesi gün nasıl yenilenmiş olarak maç oynanacak? o yüzden olimpiyatın daha kötü halinde galatasaray nasıl oraya gittiyse beşiktaş ta gider idare eder, sıkıntı çeker. yeni stad bitince de rahata kavuşur. inşallahta güzel bir stad olur. ayrıca da bir tarafta galatasaray yönetimi bir tarafta eski müdür açıklamaları. bakalım göreceğiz hangisi gerçekleşecek. benim oyum ve isteğim tabi ki galatasaray yönetiminden yana :)

GS kendisine atılan kazığın yeni yeni farkına varıyor. :) Sizin olmayanı kim sizden ister ki :) Tayyip Amcamın kafasını bozmayın FB bile orada oynar valla. Adam olun doğru durun haaaa :)
GS'ye atılan tarihi kazık staddan başka nedir ki zaten:)
saygılar

swanp' Alıntı:
GS kendisine atılan kazığın yeni yeni farkına varıyor. :) Sizin olmayanı kim sizden ister ki :) Tayyip Amcamın kafasını bozmayın FB bile orada oynar valla. Adam olun doğru durun haaaa :)
GS'ye atılan tarihi kazık staddan başka nedir ki zaten:)
saygılar
:puhaha:

ayder85' Alıntı:
Galatasarayı kardeş takım zannederdik, meğer öyle değilmiş fırsatını bulunca bir kaşık suda boğacakmış. En azından herkesin ne olduğu ortaya çıktı. Stad meselesinide tatlıya bağlasa iyi olurdu aslında. Çünkü yukardan oynayacaklar diye bir emir geldiğinde kuzu kuzu verecekleri bir gerçek. Kendilerinin olmayan bir stadı bu kadar kıskanmaya gerek yoktu. Ayrıca hepimiz bilyoruzki devlet el atmasaydı galatasaray siddin sene bu stadı yapamazdı. Kimin malını kimden kıskanıyorlar anlayamadım. Bu olay galatasaray tarafından kardeşliğimizde derin yaralar açmıştır vesselam.

çok kardeş takımdınızda biz neden olimpiyatta oynadık inönüde oynamamıza izin vermediniz zamanında????

BBNET
Geri