Galatasaray maçını nerede izleyebiliriz?

Kodla Büyü
Diğerleri tamam sadece idman tv şifreyi girdiği zaman göstermiyor

Biss şifre bölümüne IDMAN yaz (1234560065432100) şifreyi gir kaydet çık. Sonra Kanal listenden bu tv.nin isminide IDMAN şeklinde yeniden yaz.Sonra (111804 V24444) TP.de DHA FEED tv.ye gel aç. sonra başka bir tv.ye gitmeden direkt IDMAN tv.ye git açılır açılmazsa bir kaç kez tekrarla olur. DHA FEED tv.nin biss şifresi (a021230035461400) cihazınıza girilmiş olmalıdır.:ok:
denedim idman tv şifreyi çözdü ama gs maçı değil barcelona maçı var

Diğerleri tamam sadece idman tv şifreyi girdiği zaman göstermiyor

Biss şifre bölümüne IDMAN yaz (1234560065432100) şifreyi gir kaydet çık. Sonra Kanal listenden bu tv.nin isminide IDMAN şeklinde yeniden yaz.Sonra (111804 V24444) TP.de DHA FEED tv.ye gel aç. sonra başka bir tv.ye gitmeden direkt IDMAN tv.ye git açılır açılmazsa bir kaç kez tekrarla olur. DHA FEED tv.nin biss şifresi (a021230035461400) cihazınıza girilmiş olmalıdır.:ok:
deneyin oluyor kesinlikle idman tv barcelona aztv gs maçı var ikisinide çözdü

aakcakaza' Alıntı:
sekocam' Alıntı:
bilalca' Alıntı:
agd85' Alıntı:
http://www.aztv.az/canli/aztv-canli.htm
hiç takılmadı hemde anlatan azeri en azından o coşkuyu biraz olsun hissettiriyo
aynen öyle :+1:
Hocam bende This Account Has Been Suspended gibi bir yazı çıkyor bu ne ki?

bende de aynısı yazıyor.
İlk yarı hiç kesintisiz izledim. Ama ne olduysa yoğunluktan mıdır nedir siteye girilmiyor

bilalca' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:
sekocam' Alıntı:
bilalca' Alıntı:
agd85' Alıntı:
http://www.aztv.az/canli/aztv-canli.htm
hiç takılmadı hemde anlatan azeri en azından o coşkuyu biraz olsun hissettiriyo
aynen öyle :+1:
Hocam bende This Account Has Been Suspended gibi bir yazı çıkyor bu ne ki?

bende de aynısı yazıyor.
İlk yarı hiç kesintisiz izledim. Ama ne olduysa yoğunluktan mıdır nedir siteye girilmiyor
Açmayınca ben http://premier--streams.info/ yi denedim görüntüsü iyi, tavsiye ederim.

arkadaşlar ilk yarı hiç takılmadı şimdi benimki de girmiyo :( başka bi yer bulan var mı

icon_smile_disapprove.gif
hadi geçmiş olsun, son dakikalarda onların da bir penaltısı verilmedi, maç ortadaydı en azından berabere kalabilirdik

abi ş.ligine yakışır maç oldu..

burak'ın yerine iyi bir forvet ve sol bekimiz iyi olaydı bu maç çok farklı olurdu.

hakemin vermediği penaltıyı saymıyorum bile. o çizgi hakemleri ne iş yapar anlamam aq?

genel olarak yenildik ama eğilmedik :alkis:

Balta delirtti beni ya ne hücumda varlık gösterdi ne defansta valencia dumur etti resmen. Selçuk biraz daha sorumluluk alsa meloda gününde olsa rahatça iyi bir skor çıkartabilirdik..

Yapmayın arkadaşlar, Manchester ile sahasında 1 tane yiyor ne var bunda.
1. Dakikadaki %100 penaltı vermedi hakem, bence cimbom bu gruptan çıkar.

Maç 3-4 0 da bitebilirdi, gsde alabilirdi. hatta 1-0 bitmesi sürpriz. İlk dakida umutun, 90 artılarda aydının pozisyonları penaltı. 45 yakınlarında Hamitin pozisyonuda kesin faul. Ancak hakem bunları es geçiyor burağın pozisyonunda m utdye penaltı veriyor. Bu hakem almanyada oyuncular tarafından yılın en kötü hakemi seçilmiş zaten. VErdikleri vermedikleri normal ?! Elbette rakip içinde penaltı pozisyonları vardı verilebilirdi. Ancak gs tüm olumsuzluklara rağmen maçı iyi oynadı. Bu oyunumuzu diğer maçlarda da sahaya yansıtmalıyız, bireysel olarak ta melo, h balta kendi seviyesine gelince artı umut da oyanayınca rakiplerin işi oldukça zor olur. E tabi bütün rakipler de m. utd değil..

zannımca terim burağı çıkarıp elmander- umut ikilisini düşünüyordu. umutun sakatlanması planıları değiştirdi. bu arada hakem ne için var anlayamadık. umutun pozisyonunu geçtim ama hamitin pozisyonu yuhh dedirtecek cinsten. o penaltıyı göremeyen hakem nasıl Ş.ligi yönetebiliyor anlamak güç. ama ben arenada manchesterı yeneriz diyorum.

BBNET
Geri