Arkadaşlar yarınki tarihi manchester maçını hangi yabancı kanal veriyor acaba? evde dsmart yok, kahveye gitmek istemiyorum?
ahmetismet' Alıntı:http://liveonsat.com/today.php?start_dd=19&start_mm=09&start_yyyy=2012&end_dd=19&end_mm=09&end_yyyy=2012&selTZ=3
buradan tüm maçların hangi uydu kanallarında olduğunu görebilirsiniz hocam...
achillus' Alıntı:freehdsoccer yaz googleden bi program var indir cogu macı sorunsuz izle
horozerk' Alıntı:Azeri kanalı AZTV de maç yayını görünüyor, Türksat uydusunda mevcut biss keyi de idman tv ile aynı diye duydum.
jemba35' Alıntı:horozerk' Alıntı:Azeri kanalı AZTV de maç yayını görünüyor, Türksat uydusunda mevcut biss keyi de idman tv ile aynı diye duydum.
O zaman yarınki maçı izleriz hocam, eve gidince bakayım, az tv açıksa izleriz.
heralde türksat uydudan bisskey girilebiliyo kablo tv den girilemiyo .yineden kablo tvden aztv yi ekleyebilirmiyiz acaba merak ettim şimdiachillus' Alıntı:arkadaşlar türksat kablo tv kullananlar kanal ayarlarından yukardaki biss key leri girince aztv izleyebiliyomu dosrumu anladım :S
bide mümkünse biss key girmek için gerekli menuye nasıl ulasagız bilgi verir seniz cok sevinirim![]()
ahmetismet' Alıntı:dün akşam aztv real-mençıstırsiti maçını vermedi.
İnşallah bu akşam bizim maçı verir...
al benden de o kadar :verymad: eskiden ne güzel haftasonu hangi kanalı açsak bi maç olurdu. :roll: :cry:aakcakaza' Alıntı:ağız tadıyla bir maç izleyemiyoruz ya, ona yanıyorum.
ahmetismet' Alıntı:dün akşam aztv real-mençıstırsiti maçını vermedi.
İnşallah bu akşam bizim maçı verir...
cimsirrr' Alıntı:Azeri kanalı AzTv ve İdman Tv salı ve çarşamba günleri şampiyonlar ligini, avrupa ligi maçlarını, ingiltere ligi, ispanya ve italya ligi maçlarını canlı olarak vermektedir.
Türksat
10965 H 12800 5/6 sıd(Provıder):00000 5
biss: 12 34 56 00 65 43 21 00
kanal frekansları ve biss keyler aynı. aztv sadece maç esnasında şifre girer, idman tv çoğu zaman şifrelidir. biss keyleri girdiğiniz takdirde hiç bir zaman şifre girmez. iyi seyirler..
şampiyonlar ligi program:
-----------------------------
salı
21.45 real madrid-m.city -AzTv
2145 montepliler-arsenal - idman tv
çarşamba
21.45 mençıstır-GS - AzTtv
21.45 barcelona-spartak moskova- idman tv