Galatasaray maçını nerede izleyebiliriz?

Kodla Büyü

izmirlim80

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yarınki tarihi manchester maçını hangi yabancı kanal veriyor acaba? evde dsmart yok, kahveye gitmek istemiyorum?

ahmetismet' Alıntı:
http://liveonsat.com/today.php?start_dd=19&start_mm=09&start_yyyy=2012&end_dd=19&end_mm=09&end_yyyy=2012&selTZ=3

buradan tüm maçların hangi uydu kanallarında olduğunu görebilirsiniz hocam...

Hocam sanırım site meb engelli, olmassa evde bakarım. İdman ve ictimai tv vermiyor maalesef

Neyse arkadaşlar kendim sordum kendim buldum, kanal listesi ekte ama sanırım tek uydulu evlerde izleyemeyeceğiz. Bu kanallar sanırım çift uydularda çıkıyor...

Ekli dosyalar

• manchesterunited-galatasaray-maci-hangikanalda-liste.jpg
    manchesterunited-galatasaray-maci-hangikanalda-liste.jpg
    64.4 KB · Görüntüleme: 5,213
Azeri kanalı AZTV de maç yayını görünüyor, Türksat uydusunda mevcut biss keyi de idman tv ile aynı diye duydum.

horozerk' Alıntı:
Azeri kanalı AZTV de maç yayını görünüyor, Türksat uydusunda mevcut biss keyi de idman tv ile aynı diye duydum.

O zaman yarınki maçı izleriz hocam, eve gidince bakayım, az tv açıksa izleriz.

jemba35' Alıntı:
horozerk' Alıntı:

O zaman yarınki maçı izleriz hocam, eve gidince bakayım, az tv açıksa izleriz.

şu an yayını görebilirsin fakat maç sırasında şifreye geçerse karanlık ekrana biss key girmen gerekir o da idman tv ile aynı diye duydum kendim araştırmadım ...

eğer azTv maçı verirse izleriz. arkadaşların dediği gibi biss key idman tv ile aynı. ben biss keyini girdim ve sorunsuz izleyebiliyorum. gs maçını verirse izleriz artık.

Azeri kanalı AzTv ve İdman Tv salı ve çarşamba günleri şampiyonlar ligini, avrupa ligi maçlarını, ingiltere ligi, ispanya ve italya ligi maçlarını canlı olarak vermektedir.

Türksat
10965 H 12800 5/6 sıd(Provıder):00000 5
biss: 12 34 56 00 65 43 21 00

kanal frekansları ve biss keyler aynı. aztv sadece maç esnasında şifre girer, idman tv çoğu zaman şifrelidir. biss keyleri girdiğiniz takdirde hiç bir zaman şifre girmez. iyi seyirler..

şampiyonlar ligi program:
-----------------------------
salı
21.45 real madrid-m.city -AzTv
2145 montepliler-arsenal - idman tv

çarşamba
21.45 mençıstır-GS - AzTtv
21.45 barcelona-spartak moskova- idman tv

Arkadaşlar dün madrid-city maçında kanal şifreliydi, ancak cimsir hocanın verdiği biss ve değerleri girdim şifre kırıldı. bu akşam maçı az tv verirse şifreler geçerlidir. İnşallah old trafford da cimbom bir destan daha yazar. biss ve değerler:

Türksat

arkadaşlar türksat kablo tv kullananlar kanal ayarlarından yukardaki biss key leri girince aztv izleyebiliyomu dosrumu anladım :S

bide mümkünse biss key girmek için gerekli menuye nasıl ulasagız bilgi verir seniz cok sevinirim :)

achillus' Alıntı:
arkadaşlar türksat kablo tv kullananlar kanal ayarlarından yukardaki biss key leri girince aztv izleyebiliyomu dosrumu anladım :S

bide mümkünse biss key girmek için gerekli menuye nasıl ulasagız bilgi verir seniz cok sevinirim :)
heralde türksat uydudan bisskey girilebiliyo kablo tv den girilemiyo .yineden kablo tvden aztv yi ekleyebilirmiyiz acaba merak ettim şimdi

arkadaşlar ben şimdi biss değerini girdim kaydetmek istiyormusun diye sordu evet dedim o biss değeri 10000000000000000000 gibi bişey oldu doğru yoldamıyım :)

aakcakaza' Alıntı:
ağız tadıyla bir maç izleyemiyoruz ya, ona yanıyorum.
al benden de o kadar :verymad: eskiden ne güzel haftasonu hangi kanalı açsak bi maç olurdu. :roll: :cry:

Aztvde real - m. city,
idman tv de mon-arsenal maçı vardı dün akşam. İki maçı canlı verdiler.

ahmetismet' Alıntı:
dün akşam aztv real-mençıstırsiti maçını vermedi.

İnşallah bu akşam bizim maçı verir...

Hocam olur mu ya, dün Az tv de izlediğim madrid-citi maçı neydi o zaman. Yanlisiniz var, madrid maçını Verdi aztv.

İdmanTv'de Barcelona-Moskova maçı var. Şu anda altyazı geçiyor televizyon.

Az Tv'de internet sitesinde ManU-Gs maçı gözüküyor ama umarı sorun çıkmaz

23:45 Futbol. Çempionlar liqası. "Mançester Y" - "Qalatasaray". Canlı yayım
http://www.aztv.az/program.php?lang=az

hocam baktınız olmadı http://www.aztv.az/tvcanli.htm adresinden izleyin. benim uydu axen diye dandik bi marka biss key diye bişey yok mesela siz yine oynama yapabiliyorsunuz benim o ümidim de yok mecbur netten bakıcaz artık :)

cimsirrr' Alıntı:
Azeri kanalı AzTv ve İdman Tv salı ve çarşamba günleri şampiyonlar ligini, avrupa ligi maçlarını, ingiltere ligi, ispanya ve italya ligi maçlarını canlı olarak vermektedir.

Türksat

kanal frekansları ve biss keyler aynı. aztv sadece maç esnasında şifre girer, idman tv çoğu zaman şifrelidir. biss keyleri girdiğiniz takdirde hiç bir zaman şifre girmez. iyi seyirler..

şampiyonlar ligi program:
-----------------------------
salı
21.45 real madrid-m.city -AzTv
2145 montepliler-arsenal - idman tv

çarşamba
21.45 mençıstır-GS - AzTtv
21.45 barcelona-spartak moskova- idman tv

Teşekkürler...

BBNET
Geri