güvenlik tehditi ile tayin durumu

Kodla Büyü

gnctnc

Site Gezgini
Arkadaşlar güvenlik tehdidi durumunda illada görev yaptığımızın ilçenin savcılığına şahıs hakkında suç duyurusunda mı bulunmak lazım? yaz tatilinde kendi memleketimizde bulunan savcılığa şikayet bildirisinde bulunamaz mıyız.?ikincisi güvenlik tehdidi altında bırakan kişiyi emniyete şikayet ettikten sonra davacı olmak gerekiyor mu?Davacı olmadıksa ne yapmamız gerek ?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Sayın hocam birkaç sene evvel forumdan bir arkadaş benzer başlığı açmıştı, olayları çok kötüydü onun ama sonra noldu bilmiyorum. Forumda sağlam bir arama yapıp o arkadaşla bir irtibata geçin isterseniz.

Delil yoksa savcılığa gitsenizde birşey farketmeyebilir hocam. mail sms foto video ne varsa önce bunları temin et gideceksen, yoksa büyük ihtimal takipsizlikle sonuçlanır. Dava olayını bilmiyorum fakat olsa bile şikayetini geri aldığın anda dosya düşer. Bulunduğun ildeki, ilçedeki savcılığa git bence. Sen memleketinden başvursan bile savcılık şikayet edilen kişinin bulunduğu yerdeki adliyeye çağırıp ifadesini alır ama dosya tamamen oraya gönderilir mi bilemiyorum. Geçmiş olsun.

Şikayet için istediğin yerde karakola gitmen yeterli eğer delil varsa savcı tarafından dosyan incelenir ve dava açılır. Eğer arkadaşların dediği gibi bir delil yoksa takipsizlik kararı verilir.

opian' Alıntı:
Delil yoksa savcılığa gitsenizde birşey farketmeyebilir hocam. mail sms foto video ne varsa önce bunları temin et gideceksen, yoksa büyük ihtimal takipsizlikle sonuçlanır. Dava olayını bilmiyorum fakat olsa bile şikayetini geri aldığın anda dosya düşer. Bulunduğun ildeki, ilçedeki savcılığa git bence. Sen memleketinden başvursan bile savcılık şikayet edilen kişinin bulunduğu yerdeki adliyeye çağırıp ifadesini alır ama dosya tamamen oraya gönderilir mi bilemiyorum. Geçmiş olsun.
..
eğer delil varsa; bu delilleri savcılığa sunarken dikkatli olun ve önce bir avukatla konuşun. zira ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİ , İLETİŞİMİN MAHREMİYETİ vb.. nedenlerle haklıyken haksız duruma düşebilir ve karşı tarafın size tazminat davası açmasına neden olabilirsiniz.

değerli arkadaşım
forumu kendine yakın bulman konuyu açman iyi güzel de konu hakkında uzmanlasmıs kisilerden sağlam bilgi alınsa cok daha iyi olur diye dusunuyorum.

sonucta bulundugun yerde mutlaka bir avukatlık burosu vardır... haa yoksa da internetten bir avukat numarası bulur telefonla ulaşır sağlam yolu öğrenirsin...

burda paylaşmak zannımca sana birsey kazandırmaz

BBNET
Geri