turan64' Alıntı:Turan hocampaylaşılan belgelere yaklaşık 1,14GB lık data attım. sonra değişiklikleri kaydettim. ve ayene dediğiniz gibi yaptım. "Verileri Kaydet" dedikten sonra %100 oldu ve "Fat Dosya biçimi hatası" gibi bir hata verdi.Bende yeniden başlattım ve bir daha ki açılışta "Receiver Disk (Burasını tam hatırlamıyorum) " hatası verdi. Biosa giremiyordum bende güvenlik kartını söktüm.Yeniden başlattığımda Xp'ye girdim sorunsuz bi şekilde . Ama kartı takıp yeniden açtığımda bu sefer kasa çalışıyor ama monitöre görüntü hiç gelmiyor. POS yaparken bile. Bu şekilde 2 bilgisayarm gitti. Ekran kartından yada başka bi donanımdan olacağını hiç sanmıyorum. Bi yol gösteren olursa çok sevinirim :twisted:

+1yibo68' Alıntı:4.Çözüm olarak ben BT sınıfımdaki tüm bilgisayarların güvenlik kartları söktüm.kendi XP mi ve gerekli gördüğüm programları yükledim.Norton Ghostla Image CD oluşturdum. ve bilgisayarlar Deepfreez yükledim.not: güvenlik kartlarını takmadım geri
ARTIK BT SINIFINDA NO PROBLEM![]()
![]()
3.En önemliside Kurtarma DVD leri ( öğrenci bilgisayarları için söylüyorum HATALI)
ayhangunes' Alıntı:Sinir oldum bugün
bu uyuz koruma kartına giriş dahi yapamıyorum. şifre değiştirilmiş "12345678" değil.
Açılmıyor o yüzden sağolasıcalar bir de Norton u yüklemişler Hakk getire. Sistem virüslü olsa daha hızlı çalışır.
hocam allah sabır versin yaa gercekten cok gıcık bir durum acaba bu gücenlik kartı zımbırtılarıda cin malımı ucuz diye getiriyolar herşeyi sonra fiyasko.. tayvan olsa en azından sağlam olur her yonga vs tayvanda üretiliyor kesin cindir bu :lol: