oasisbilgisayar' Alıntı:
hacker hocam 97 senesinden beri yani 10 yıldır internet cafe işletme ve bilgisayar satış tamir bakım işleriyle uğraşıyorum.
bu sanırım karttan anlayıp anlamadığımla ilgili bi ip ucu verebilir ama bence sen bi deepfreeeze dene.. diğer arkadaşın dediği gibi
şişme falanda olmuyoo.. saygılarrrrrr
bende resmi olarak 95 ten beri.. şimdi bu benim daha iyi bilgiye sahip oldugumu mu gösteriyor... benimkisi sadece bi öneriydi işine gelmiyorsa kullanma.
ben herikisini de aktif olarak kullanmış birisi olarak arkadaşlara tavsiyede bulundum işine gelen istediği gibi alaiblir.
deepfreeze in sıkıntı kaldırılabilir bir yazılım ve makineyi ekstradan yoruyor.
ram kullanıyor
işlemci kullanıyor
bios verilerini koruyamıyor,
windows açılmadan iş görmüyor...
bebe windows cdsini takıp üstüne windows kurmaya kalksa ve yarıda bıraksa senin deeepfreeze in koruyacakmı makineni?
bunlar bile en basit sebepler olarak güvenlik kartına tercih edilmemeli. ki ayrıca bu kartı üretenler deepfreeze den haberdardır bence..

yani siz istediğiniz kadar daha kullanmaya devam edebilirsiniz bence mahsuru yok.
devletin o kadar para harcayıp koruma amaclı taktırdıgı bir kart duruken deepfreeze mantıklı diil onu demek istedim sadece. yoksa kart temin edilemedigi yerde bende kullanıyorum.
saygı bizden.
driver kurulumunu merak eden arkadaslar direk kurabilirsiniz ancak problem cıkarabilir. eger problem cıkarsa
kartı slottan sökün pc yi acın windows acıldıktan sonra pc calisirken kartı slota takın ve driverını kurun pc yeniden basladıgında güvenlik kartı gelecektir.